Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telles'in parasını daha gelmeden Serdar için kullandık zaten.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ulan Seref Aydin, yine salladin inandik Kruse haberine. Idiot herif.
Bence Dursun. Ama Dinazorlara da 3-5 birşeyler atmış olabilir, çünkü bugüne kadar her boka ses çıkaran muhalif heriflerin susması ve 3 maymunu oynaması normal değil. Aysal varken varolan çatlak sesler nedense birden yok oluverdi. Enteresan değil mi sence.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
birkaç hafta yok leiva,abartılcak bi durum yok.atarken düzgün atın.
Onun kaynaklari bitti zaten yonetimden tanidiklari vardi buyuk ihtimal yonetim degisince tutturamamaya basladiUlan Seref Aydin, yine salladin inandik Kruse haberine. Idiot herif.
Sonlandırmal istemek ile bunu başarmak arasında dünyalar var. Dursun bu üçlüden ancak Rodallega'yı alabilir bence çünkü Süperlig içinden olduğu için.Ligtv'ye gore Lucas Leiva,Bony ve Rodallega'yi alarak transferi sonlandirmak istiyormusuz
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
klop bile gelecek raporları beklerken ve ciddi olabilir derken sen nereden biliyorsun bunu.
Liverpool wait on midfielder Lucas Leiva's hamstring injury result - ESPN FC
Sonlandırmal istemek ile bunu başarmak arasında dünyalar var. Dursun bu üçlüden ancak Rodallega'yı alabilir bence çünkü Süperlig içinden olduğu için.
İşte olay da orada bitiyor zaten. Mantık ve Dursun birbirine zat iki kelimeler.Dursundan beklentim sıfır ama,mantıklı bakarsak 1 tane yıldız getirirler diye umuyorum.Yoksa 5 bin kombine satılmaz.
İşte olay da orada bitiyor zaten. Mantık ve Dursun birbirine zat iki kelimeler.
yav şeref aydın artık duyum vermiyo,boşuna laf söylemeyin.adam yorumunu yazıyo sadece.
ben çok gördüm öyle yorumlarını ekşide.boşa lafını ediyosunuz.Sergen ne anlatıosun aslan max yazmış neyi yorum bunun.
ben çok gördüm öyle yorumlarını ekşide.boşa lafını ediyosunuz.