Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biras once digiturk yeni paket satmk icin aradi

tamamen iptal ettirdim

beni maddi yukten kurtaran dursuna tesekkuru bir borc bilirim

953b496d1e9bbc8ff61b185d7edec8c9.jpg

Aradığımız forvet bu,özlediğimiz forvet bu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dost gelirse mükemmel olur ama kaynak sabah yani Fotomaç

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muslera
(cenk)
linnes aziz chedjou carole
(sabri semih gunter h-balt)
leiva selçuk
(hamit)
bruma wesley podolski
(sinan emrah yasin)
bas dost
(sinan-poldi)​

şu kadro bile kurulsa kafi. sabriye baltaya yasine selçuka 1 sene daha razı olacaz malesef. hoca yasini çok beğeniyormuş. sabri zaten sözleşme uzattı 1 sene daha. balta zaten emeklilik geldi. 1 sene daha yedekte dursunlar.
yeter ki umut olcan donk tarık dzemaili gibi yaklaşık 8-10 milyon euroluk kamburdan kurtulalım yeter.

Valla bisey diyim objektif olan herkes sag beke malesef yine sabriyi yazar.

Linnes hic ummadigim kadar buyuk hayal kirikligi oldu benim icin. :( :(

Dost ve leiva alınıp birde stoper'e sözleşmesiz Douglas Silva Bacelar alınırsa benim için müthiş olur açıkcası

Riekerink, Koray'ın sakatlığı sonrası savunmacı sayısı azaldığından Salih veya Donk'u kadroda tutacak. (NTV Spor)

:crushed:

Bu Emre Mor Türk Milli takımının başına gelen en güzel şey gerçekten böyle bir yetenek yok 2-3 sene sonra düşünemiyorum bu çocuğu.

Yahu artık .... Galatasaray'da haberi görmek istiyorum be.

Aslında Emre Mor'u BVB full sezon oynayacağı bir takıma kiralasa bu 2. Ligde olabilir, tıpkı Hamburg'un Hakan'a yaptığı gibi pişe pişe gelse daha rahat olur kendisi için...

Fakat Emre full sezon oynamasa bile BVB eğitici yönünden nasiplenip gelişim göstermeye devam eder ama ben yine de maç tecrübesi açısından kiralanması gerektiğini düşünüyorum. Bizim geleceğimiz lan bu çocuk inşallah iyi bakar Almanlar...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emre baya tehlikeli bi oyuncu,her takım için durdurulması zor biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt