Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi değil demedim sakatlığı var dedim Liverpool 4 m eu da istiyormuş sadece alınmaması gerek dedim

Galatasaray rota değiştirdi - ********************* Spor

O YORUMUNDa ayrintili söylememişsin Onun için sert girdim biraz affet:DD. Her neyse inanmiyorum sakatliğinida. Song içinde aynisini dediler. Leiva 40 maç oynamiş geçen sene. Beşiktaşta tam Leiva'yi alirken sakat haberleri geçiyordu. İyi mazeret uyduruyorlar. En sonunda Selçuk Hamit 2 lisi oynar. Hamit'te gazi olunca torbaci 11'e girer

Son düzenleme:
Beşiktaş adrianoyu almiş. maliyetini bilmem ama iyi transfer

Adriano 10 numara transfer bjk nokta atışlar yapıyo gene.Forvete kimi alacaklar bakalım

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Selçuk Leiva Sneijder
Bruma Kruse Poldi

Şampiyonuz.

266px-Sinan_guemues.jpg

screenshot_1-1462392199.jpg

bjk den cacık olmaz demek için giriş yaptırdınız bana..bir daha yazayım bjkden cacık olmaz

Keşke mali olarak gücümüz yerinde olsa da Vladimir Darida + Lucas Leiva / Akpa Akpro'yu alabilsek orta sahaya ;

Hücum hattına da : Max Kruse + Wilfried Bony / Bas Dost şeklinde takviye ile takım on numara 4-3-3 oynar şaha kalkardı.

Muslera
Linnes Serdar Chedjou Carole
Akpro/LLeiva
--Darida------Sneijder
Podolski-----------------Bruma
Dost/Bony

Sub : Cenk , Semih , Hakan , Emrah , Selçuk , Sinan G. , Max Kruse

• [*=center]:k19:

Bize forvet lazim, everton niasse'i elden cikarmak istiyor, niasse bize gelmeye sicak bakiyor, satin alma opsiyonuyla kiralayin iste...

Niasse hizli, tempolu, dribblingleri gayet iyi, rakibini gecebilen, tek basina pozisyon yaratabilen, defansi zorlayip arkaya kosular yapabilen bir forvet, son vuruslari da cok iyi ve henuz 26 yasinda...

Alternatif olarak da genc uzun boylu forvet aliriz... ön tarafimiz hem tempolu olur hem kontra ataklarda efektif olur

Okadar mi zor transfer yapmak yaw, beceremiyorlarsa getirsinler haldun ustunel'i.

Kewell-Lincoln-Keita
-------Baros------

--------Dost------
Bruma-Sneijder-Podolski

Ben hazırım yeni sezona :)
Sinan da ardamız olur hemde ondan 100 kat daha karakterli birisi bu 4 lüyü çok güzel destekler

Birde orta sahaya iyi bir isim alınırsa ben umutluyum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lincoln keitayla hic oynamadi

Off bjkli olmak vardı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt