Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bony ve Dost 'u kiyaslarsak elbette Bony ağır basar ama Dost tam lige ve bize uygun bi adam gelirse rekor kiracak gibime geliyor adam 1,96 ama yerden daha etkili düşünün artk

Allah dostu Bas Dost kardeşimizi camiamıza davet ederiz.

Formalar daha satisa cikmadi, sponsor yok, transfer yok, dursunun bir tane dogru duzgun is yaptigi yok... bu yonetimde sadece nazifoglu iyi birine benziyor.

Ulan şu Umut Bulut yüzünden Carole başta olmak uzere kac kisinin asistleri istatistikleri heba oldu be ne yeteneksiz bir herifmis arkadas defedemedik

Yanlız şu ManU'nın aldığı Bailly müthiş bir oyuncuymuş.

Dembele kardeşimiz de aynı Bruma ama farkı hem sol hemde sağ ayağını kullanıyor.

GALATASARAY tarihinde bircok basarili ,basarisiz, becerikli,beceriksiz baskan gördüm ama bu dursun kadar capsiz yalanci bir baskan olmamistir....sezon baslayacak tipki gecen sene oldugu gibi yok su gelecek yok bunu alacagiz derken lig baslayacak, ana avrat sövüyorum her dakika yalanciiiiiiiiiiiiiiiii coban dursun sali günü sponsor aciklanacakti ne oldu????? Ulan bir defa allah icin bir defa sözünü tut beeeeee ZÜBÜKKKKK Dursun....

Niye transfer yapmıyorsunuz güzel insanlar çok mu şey istiyoruz ??? :(
turşu sen kal sen güzel değilsin.

Bas dost gelsin dertler bitsin .. hem de hollandalı

Beklentiye girmeyin ara transfer donemini hatirlayin guya bir suru futbolcu alacaktik hepsi yalan oldu. Gecen yazi hatirlayin yine agustosa kadar oyaladilar son gun kevini aldik dediler onuda eline yuzune bulastirdilar. Kisacasi Dursun varken cok fazla beklentiye girmeyin yoksa uzulursunuz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
beklentiye girmeyelim napalım taşa mı dönelim çıldırırız bu seferde alamazsa umut bulut oynucak yine adama antipati kazanıyoruz gitsin başka anadolu kulübünde oynatsın kulübü çayocağına çevirdiler

Forvet geliyormuş..

Cn_tfTKXEAAOPhJ.jpg

valla dünkü açıklamaları dursun yapsa inanmazdımda bu levent nazifoğlu denen adama inanmak istiyorum.

ulan 1 forvet 1 ortasaha iyi adam olurlarsa bu iki mevkiye alınan oyuncular şampiyon oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt