Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeref yoksunu aydın daha bişeyler paylaşmadı mı

Hani Eto'o gelecekti

Buda yazdığına göre iş tamamdır o zaman.
Pes Türkiye
Az önce ·
‪#‎TRANSFER‬ | Galatasaray, Lucas Leiva transfer için Liverpool kulübü ile görüşmelerine hız kazandırdı. Görüşmeler olumlu ilerliyor.

Pes Türkiye yazdıysa bu iş bitmiş

Bize hayırlı olsun demek düşer

Haydi inşallah...
Keşke Johansen yerine M'Vila / Song alınsa. Selçuk kesik yerse ... Buna bile şükür edilmeli.

Ben yinede Lucas yerine Diarra/M'Vila/Song isterdim...

7194f6543cc7a8b69c30828e78dbd3d6.jpg
leiva bas dost denayer johansen bu dört oyuncuyu aynı anda alsınlar forumda 1 yıl yönetimi överim :) üstelik bu oyuncuların çoğunu tam olarak istemesem de !! ama bu kadro bizim dandik ligi delik deşik eder

Gerek Nazifoğlu'nun konuşması gerekse Riekerink'in 4 transfer istemesen çıkan sonuca göre kısa süreli transfer politikamız = Lucas Leiva (ilk tercih), iki de forvet. Bu üçünü bitirip bekleyecekler gibi duruyor. Dzemaili giderse Riekerink'in istediği 4 transfer ondan gelecek parayla Johansen olur. Kiralık, ucuz, uygun bir sol bek olursa olabilir. Son transferimizde gelirse Denayer olur.

tabi ilk 11 de mutlaka selçuk olacağı için johansen ve leivanın ikisinin birden alınması imkansız birini alsak öpüp başımıza koyalım

Bugün Kopenhag in maci vardi, Delaney gol atti, Cornelius yedek di.

Leiva ve kruse gelsin benim icin yeterli buna da sükür

Dursun'dan fazlasini beklemek manyaklik olur

Yazdigim isimleri bile alamaz belkide

bir galatasaray geleneği olan transferin son günü pazarın çürük mallarını alma alışkanlığımızı da unutmamak lazım bakalım bu seneki pandev kim olacak ??

Neyse Lucas geldi pek beğenmesemde bize hayırlı olsun demek düşer

Umarım katkı sağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt