Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şili Milli Takımı'yla Copa America'da şampiyonluk yaşayan Erick Pulgar adı Galatasaray'la anılmıştı... 22 yaşındaki oyuncunun Bologna'dan ayrılacağını konuşulduğu şu günlerde sürpriz bir gelişme yaşandı.
El Mercurio gazetesine konuşan Pulgar, "Türkiye beni gerçek anlamda şaşırtıyor. Temsilcim bana şimdiye kadar bu iddialar hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Ama böyle bir bilgi ile de gelirse ne cevap veririm bilemiyorum. Takımım beni buraya oynamam için getirdi. Ben de oynamak istiyorum. Ama oynayamazsam..." diye konuştu.

Erick Pulgar acuso a la alcaldesa de Antofagasta de usar su nombre con fines politicos - El Grafico Chile

becekeli olmak hakikaten zor anasını satim 10 senede 1 ite kaka şampiyon oluyorlar sonra kendilerini real madrid filan zannediyorlar.
İşte yıllar sonra bir geçen sene yendiler o da yönetim o kadar berbatki zaten bizi geçen sene yenmeyeni dövüyorlardı

endoğanın hala töreden yetenekli olduğunu düşünüyorum kartal tuğra.bruma da beşiktaşın anasını.... bekle ve gör.

Sergen renktaşımız haklı.

Biz kendi aramızda hasbihal ederiz fakat 8 yılda bir şampiyon olup rakip takım forumlarında kafa açanlara da yedirecek değiliz.

Sergen renktaşımız haklı.

Biz kendi aramızda hasbihal ederiz fakat 8 yılda bir şampiyon olup rakip takım forumlarında kafa açanlara da yedirecek değiliz.
bruma şöyle edecek diyorum ,beşiktaşına bozuluyo....brumaya destek olacağına.

Endoganı neden bu kadar abartiyorsunuz

Ne başarmış, ne göstermiş, ne yapmış

Insan hayret ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt