- 2 Temmuz 2011
- 140.147
- 60.229
- 5.628
o değilde bruma varken adriano ileri çıkamazolcay 2 metreye isabetli pas atamaz oğuzhan falan dese belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o değilde bruma varken adriano ileri çıkamazolcay 2 metreye isabetli pas atamaz oğuzhan falan dese belki
o geçen seneydiGeçen sene iki maçta tokatlamışlardı olabilir yane
Hayır.
Dembele + 5 orta sahanın kampa katılması planlanıyormuş ilk etapta.
hangi takımlısın bilmiyorum ama bak kardeşim Galatasaray final kaybetmez Türkiye'de bizi ucunda kupa olan bir maçta yenecek takım yok bunu aklına sokGeçen sene iki maçta tokatlamışlardı olabilir yane
hangi takımlısın bilmiyorum ama bak kardeşim Galatasaray final kaybetmez Türkiye'de bizi ucunda kupa olan bir maçta yenecek takım yok bunu aklına sok
kimeDaha geçen sezon başı yenildik yaa
Bu kadar unutkan olmayın
o değilde bruma varken adriano ileri çıkamaz
2 sene önceki Süper kupa finali penaltılarla yenilmiştik tamam hatırladım başka varmı? bırak da 10 yılda bir yenilelimFenere penaltılarla hani Volkanın su içe içe almıştı kupayı
2 sene önceki Süper kupa finali penaltılarla yenilmiştik tamam hatırladım başka varmı? bırak da 10 yılda bir yenilelim
tupac adam midir?endoğanın hala töreden yetenekli olduğunu düşünüyorum kartal tuğra.bruma da beşiktaşın anasını.... bekle ve gör.
endoğanın hala töreden yetenekli olduğunu düşünüyorum kartal tuğra.bruma da beşiktaşın anasını.... bekle ve gör.
bruma şöyle edecek diyorum ,beşiktaşına bozuluyo....brumaya destek olacağına.Sergen renktaşımız haklı.
Biz kendi aramızda hasbihal ederiz fakat 8 yılda bir şampiyon olup rakip takım forumlarında kafa açanlara da yedirecek değiliz.
O yeteneği bir tek sen fark etmişsin demek. Baksana kamp kadrosuna yine alınmamış
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daha geçen sezon başı yenildik yaa
Bu kadar unutkan olmayın