Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diarra haberi bana gelmedi beyler
o yalan gibi duruyor simdilik

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Oda yok hocam yahu oda yok onada şükür diyeceğiz o da yok forvete bir o bir bu diyorlar onlarda yok lan süper kupa maçımız var lig başlıyor napıyor bu dangalaklarrrr.

valla bilmiyorum renkdash dursun gamsızı muhtemelen şuan tv kanepesinde oturup burnunu karıştırıyordur köfteyi de kanepenin arkasına atar kesin muzip şey.:red:

Caceres --> Milan

Bir de burada istemeyenler vardı.

CoPiV5ZWYAAqtF-.jpg:large
bu gelir bize

valla bilmiyorum renkdash dursun gamsızı muhtemelen şuan tv kanepesinde oturup burnunu karıştırıyordur köfteyi de kanepenin arkasına atar kesin muzip şey.:red:

:( hüzün diye buna derim neden aday oldu ki bu ? ne gereği vardı otursaydı otelinde güzel güzel,şimdi biz ağlıyoruz böyle işte.

:D hocam napıcaz biz ya,bizlerin kaç yıldır beklediği t.d geliyor ama yönetim dursun oluyor büyük bir sıkıntı var :(
Bilmiyorum. Sabredip transfer günün sonuna kadar yüzümüzü kara çıkarmasını bekleyeceğiz dursun beyin ve yönetimi.
Ülkemizde olduğu gibi ağzımız açık açık izliyoruz elimiz kolumuz bağlı şekilde maalesef.

Valla Leiva - Diarra fark etmez birini alalım artık transfersizlikten nefes alamıyorum :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt