Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamit yine neyse de donk hiç yok bence ve en önemlisi hiçbiri defansif açıdan yeterli değil.
emrah yasinden daha iyi olabilir bu sene.
Emrah bence fuzuli bir transfer. Kadro okadar boş ki alt yapıdan 3-4 adam doldurmuş hoca. Kadroda Carole haricinde sol bek yok. 2 tane orta saha var, Sneijder'in yedeği yok. Forvet hiç yok. Josue falan kiralansa iyi olurdu, piyasada çok kiralık oyuncu var.

düşünmek mi? düşünmediğimiz an var mı acaba? forvetsiz süper kupa finali oynayacağız

Yani böyle bir şeyin olabileceğine ihtimal verir miydiniz anlamında :DD Gerçi eskiden de bir ara stoperde Kewell'ı, forvette Arda'yı ya da Giovani'yi oynattığımız da aklıma gelmedi değil :DD

Asıl orta saha da Mustafa Sarp vardı off kabus gibiydi.

Emrah bence fuzuli bir transfer. Kadro okadar boş ki alt yapıdan 3-4 adam doldurmuş hoca. Kadroda Carole haricinde sol bek yok. 2 tane orta saha var, Sneijder'in yedeği yok. Forvet hiç yok. Josue falan kiralansa iyi olurdu, piyasada çok kiralık oyuncu var.

Ben açıkçası Emrah transferini Bruma ya da Sinanın satılması planlanıyor diye okuyorum.

Carole un gelip tellesin önce kiralanıp sonra satılması gibi.

Sıfır santraforu olan takım için bu kadar kanat olacak iş değil çünkü.

Sanırım Bruma için blöf yapıp fiyat artırmasını bekliyoruz PSV nin. 8 milyona falan satıp o para ile 1 golcü alırlar belki.

Ama satılmazsa harbi santraforsuz başlarız sezona.

Bir de dzemailiyi de bonservisi ile satmak istiyorlar bence. Onu da satarlarsa ön libero alırlar.

Bruma ile (veya sinan) dzemaili satılmazsa transfer olmaz.

Son düzenleme:
Ben açıkçası Emrah transferini Bruma ya da Sinanın satılması planlanıyor diye okuyorum.

Carole un gelip tellesin önce kiralanıp sonra satılması gibi.

Sıfır santraforu olan takım için bu kadar kanat olacak iş değil çünkü.

Sanırım Bruma için blöf yapıp fiyat artırmasını bekliyoruz PSV nin. 8 milyona falan satıp o para ile 1 golcü alırlar belki.

Ama satılmazsa harbi santraforsuz başlarız sezona.

Bir de dzemailiyi de bonservisi ile satmak istiyorlar bence. Onu da satarlarsa ön libero alırlar.
Bruma 15'ten aşağı satılmamalı.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Orta sahaya sadece Diarra ya da onun gibi biri gelse fitim ben Birhan ve Gökay zaman bulmalı bu yıl ama santrfor şart oğlu şart koskoca Galatasaray da santrafor yok ulan böyle bir şey olabilir mi adam geri zekalı olsa bakar 5000 kombine satılmış ıkına sıkıla e senin zaten Avrupa'dan gelirin yok bu yıl sponsorluk desen zaten becerememişsin yapacağın tek şey taraftarı heyecanlandırmak onu da yapamıyorsan git.otelinde otur

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CoR7H_UWIAADje2.jpg

Orta sahaya sadece Diarra ya da onun gibi biri gelse fitim ben Birhan ve Gökay zaman bulmalı bu yıl ama santrfor şart oğlu şart koskoca Galatasaray da santrafor yok ulan böyle bir şey olabilir mi adam geri zekalı olsa bakar 5000 kombine satılmış ıkına sıkıla e senin zaten Avrupa'dan gelirin yok bu yıl sponsorluk desen zaten becerememişsin yapacağın tek şey taraftarı heyecanlandırmak onu da yapamıyorsan git.otelinde otur

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın amaç geliri daha çok düşürüp tek çarenin gayrimenkullerin satılması. Geldiğinden beri diyorum bunu görünen köy kılavuz istemiyor malesef.

tek derdi '' adadaki ızbandutlar yüzünden mangal yapamamak '' olanlardan transfer beklemeyin !! yapılacak en büyük transfer mangal kömürü olur

bence Eren'i alacağız çünkü dün Fikret Orman iyi Beşiktaşlıymış Eren Kasımpaşaya teklif yapmadık dedi,(bence gidip sordular Galatasaray'a söz verdik yanıtı aldılar bu yüzden Fiko bu şekilde konuştu)...
Eren guclu fiziği ile tam ihtiyac duyduğumuz adam. Tek korkum 2. Donk vakası ile Kasımpasa ya anormal yuksek bonservis ucreti verilmesi.

[h=4]Trabzonspor'un uzun süredir transfer gündeminde yer alan Fabian Castillo ile her konuda anlaşma sağlandı. Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.[/h]

Ulan madem santrafor alamayacaktin bari Sercani tutaydin dursun denen ucube!!

Heee o da is yapmazin teki ama umutla karsiladtirildiginda o bile Falcao gibi kalir!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt