Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son günlerin Juventus - Higuain etkinliklerine göre yeni dogan bir firsat transferi var Avrupa'daki takimlar icin bence.

Ismini acikliyorum Mario Mandzukic.

Juventus Higuain'i alirsa Mandzukic ister istemez 3.forvet konumuna düsecek Juventus da, cünkü Dybala-Higuain oynar her türlü. Mandzukic zaten en kücük sorunda takimdan ayrilmak isteyen bir tip, gitmek isteyecektir muhtemelen Higuain transferinden sonra. Akli olan Mandzukici yoklar bu aralar.
Besiktas alsin mi diyorsun? :D

Dursun ve beceriksiz ekibi ellerini cabuk tutup bu hafta bir tane transferi bitirirler, bitirmek zorundalar.

Manu'ya karsi önliberoda hamit ve forvette berk ile oynayacak olmamiz re-za-let.

1 ay icinde sadece 2 transfer yapildi, ikiside yerli :D

İlk 11imiz gayet iyi çıkıyor şuan ama yedek yok.

Alternatif olarak 3 oyuncu almalıyız.

Akpro,Eren ve Denayer gelsin.

Büyük ihtimal çıkan bütün haberler doğru zaten buna özgür sancarın haberleride dahil.Meajerlerin kucağında oyuncak olup menajerler ile transfer yapan bir klübün her gün farklı oyuncuyla anılması doğal.Kaç menajer şuan bizim adımıza transfer görüşmesi yapıyor acaba

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Lassana Diarra
Selcuk Sneijder
Podolski Niasse Bruma​

Eger niasse ve lass alinirsa, tek endise duydugum mevki sag bek, linnes oynadigi maclarda beni tatmin etmedi, isigi goremiyorum :D

İlk 11imiz gayet iyi çıkıyor şuan ama yedek yok.

Alternatif olarak 3 oyuncu almalıyız.

Akpro,Eren ve Denayer gelsin.
forvet ve ön liberoya kimi koydun merak ediyorum ilk 11 nasıl gayet iyi çıkarttın yoksa yöneticimisin :) daha ilk 11 de oynayacak adam almadık ne alternatifi :) alternatif olarak verdiğin adamlar bizde ilk 11 de banko oynar

Rızık bey açıklama yapmış
Hamit Altıntop: "Kulüp bana olumlu yaklaştı, burada kalma şansını verdi. Başka teklifler de vardı ama ben kulübü ve camiayı benimsedim"

Nıasse umuttan iyidir ama kanat forvet olarak daha etkili olur aslolan top tutabılen uzun forvet almalıyız.

Her maç Ortalar heba kornerler heba oluyor.

Nıasse ile bu gelenek devam eder

Futboldan az birşey anlayan bunu bilir

Hamit yine filosof gibi konusmus

Aarhus karşılaşmasının muhtemel 11'i ; Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan, Carole, Hamit, Birhan Vatansever, Sneijder, Bruma, Yasin, Sinan.

Hala forvet gelmedi mi ?

CoStmc9WAAAz3A-.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt