Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmesi gerekenler:

Bas Dost-4m euro
Niasse-1.5m euro(kiralık)
Diarra-2m euro(imza parası)
Denayer-1m euro(kiralık)
Akpro-1.5m euro

Toplam 10m euro

Gitmesi gerekenler:

Chedjou 3m euro
Dzemaili 3m euro
Umut 0
Olcan 0
Tarık 0
Donk 1m euro

Toplam 7m euro

böylece şahane bir takım haline geliriz
Bu faaliyetler şu andaki durum için olağan ama bu yönetim bunu becermesi icin 5 transfer dönemi üst üste gelmesi lazm

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız sanırım diarra ve kruse doğru . Levent naziroğlu , transferlerin biraz gecikmesinin nedeni Türkiye gündemi ve önemli isimler olması dedi . Tabi bahane de yapmış olabilir ama diarra bence doğru. Çok da Mutlu olurum ama keşke bir iki yaş daha genç olsaydı :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarrağı rakip orta sahaya saplarız gelirse

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu: "Bruma Galatasaray'da kalacak." (GS TV)

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu: "Bruma'nın kalacağını ispatlamamız için daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum."
Levent Nazifoğlu: "Devamlı, 'Bruma gidiyor kalıyor' deniyor. Taraftar merak etmesin, Bruma Galatasaray'da kalacak."
Levent Nazifoğlu: "Taraftarın beklediği transferler için yakın zamanda müjdeyi vereceğiz." (GS TV)

Levent Nazifoğlu: "Transferlerin bu kadar gecikme nedeni konuştuğumuz isimlerin önemli futbolcular olması.." +++
Levent Nazifoğlu: "Türkiye'nin gündeminden dolayı çekingen yaklaşmaları. Daha evvel de söyledim alacağız! Çok yakında o müjdeleri vereceğiz"

sonunda yönetimde begendigim biri var :D

Levent Nazifoğlu: "Transferlerin bu kadar gecikme nedeni konuştuğumuz isimlerin önemli futbolcular olması.." +++
Levent Nazifoğlu: "Türkiye'nin gündeminden dolayı çekingen yaklaşmaları. Daha evvel de söyledim alacağız! Çok yakında o müjdeleri vereceğiz"

sonunda yönetimde begendigim biri var :D

anlaşıldı ağustosun sonunda pandevler alınır.

Önemli futbolcu dediğine göre diarra veya leiva kesin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son Dakika! Levent Nazifoğlu : Bruma Galatasaray 'da kalacak. Bruma 'nın kalacağını ispatlamamız için daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum.
ahandaaa kapak

Az önce İbrahim Coşkun geldi bizim kliniğe , çok efendi sessiz sakin bir çocuk.Muhabbet ettik.Üzüldüm bu çocuğun Galatasaray'dan gitmesine.
Şu an İstanbulspor'daymış yanlış anlamadıysam..

Son Dakika! Levent Nazifoğlu : Bruma Galatasaray 'da kalacak. Bruma 'nın kalacağını ispatlamamız için daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum.
ahandaaa kapak

Öncelikle sakin ol ikincisi ben satılacaksa madem diyerek yorum yapıyorum, üçüncüsü kafana göre deli oluyorum deyip konu banı atamazsın ortada küfür yok hakaret yok,

Brumayı bende dün 90 dk izledim evet kendini çok geliştirmiş harika futbolcu ama madem durmuyor gitmek istiyorsa monacodan 15 milyon e + bir forvet istenir, 10 milyon e sisto alınır diye yorum yaptım, futursuzca yorum felan neresinde bir mantıksızlık gördün... Sistonun brumadan farkı var mıdır? İkisi de hemen hemen aynı tip oynucular.

muslera
linnes chedjou serdar carole
(sabri semih koray balta)
lass-selçuk
(dzema-hamit)
bruma-sneijder-podolski
(sinan-emrah-yasin)
niasse
(podolski/sinan)​

olacak kadro max bu
2 adam daha alırlar o kadar

Öncelikle sakin ol ikincisi ben satılacaksa madem diyerek yorum yapıyorum, üçüncüsü kafana göre deli oluyorum deyip konu banı atamazsın ortada küfür yok hakaret yok,

Brumayı bende dün 90 dk izledim evet kendini çok geliştirmiş harika futbolcu ama madem durmuyor gitmek istiyorsa monacodan 15 milyon e + bir forvet istenir, 10 milyon e sisto alınır diye yorum yaptım, futursuzca yorum felan neresinde bir mantıksızlık gördün... Sistonun brumadan farkı var mıdır? İkisi de hemen hemen aynı tip oynucular.
birincisi konu banı ben atmadım öyle bir saçmalık yapmam durduk yere. anlamadığın nokta sistoyu almaz bu yönetim o kadar akıllı hamleler olsa inanırdım bruma gittiği an para kasaya ve komiasyona gider.ve adam alınmaz daha forvet alınmıyo sen sisti diyosun 15 milyon çok gibi görünebilir ama bruma zaten ışık vaadeden bir futbolcuydu son vuruş çalışmış yani şampiyonluk mu önemli para mı millet paranın derdine düşmüş kendi cebine girmiyo bu paralar

Levent nazifoglu iyi bir yoneticiye benziyor. Insallah bos cikmaz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

birincisi konu banı ben atmadım öyle bir saçmalık yapmam durduk yere. anlamadığın nokta sistoyu almaz bu yönetim o kadar akıllı hamleler olsa inanırdım bruma gittiği an para kasaya ve komiasyona gider.ve adam alınmaz daha forvet alınmıyo sen sisti diyosun 15 milyon çok gibi görünebilir ama bruma zaten ışık vaadeden bir futbolcuydu son vuruş çalışmış yani şampiyonluk mu önemli para mı millet paranın derdine düşmüş kendi cebine girmiyo bu paralar

İnşallah gitmez ben neden gitmesini isteyim, daha 2 3 önceki yorumuma bakarsan, Bruma Poldi, Sinan, S10 birde Niasse gelirse bu ileri uç Türkiye de yok diye yorum yaptım. Umarım ikna edilir 5 yıl daha imzalanır.

1480517_Galatasaray_SK.jpg

Yedekler :
1-cenk
2-sabri
3-hakan
4-semih
5-donk
6-hamit
7-dzemaili
8-emrah
9-yasin
10-sinan
11 forvet gerekli
12-sneijdere yedek gerekli
Mevcut sartlar altında olabilecek en iyi kadro gibi gorunuyor. Ama yedekler konusunda biraz farklı dusunuyorum. Dzemaili satılmalı, zaten kendisi de gitmek istiyor, ama kalacaksa Sneijder in yedeği olarak dusunulebilir. Donk satılmalı yada takasta kullanılmalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt