Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yok,iyi akşamlar.

kusursuz bir gs izlemek için selçuk'un da kadro dışı bırakılması lazım
iki orta saha ve bir iyi forvet alınması lazım
örneğin, melo-lass orta sahası, yedekleri hamit-xhema ideal, önlerinde bruma sneijder podolski, onların da önünde bas dost
kalede zaten muslera, defansta carole super, linnes dynamic, stoperde serdar tekmeye kafa sokar, chedjou ritim buldu mu lig için ideal.

bunların yanında, kulübeden gelecek sinan da var

aslında iki orta saha ve bir forvet ile ciddili ligin bir numarası oluruz.

ya meloyu 1 milyon euroya falan geri alırsın. lassı da almak zor değil, bas dost zaten gemileri yakmış

ulan tarihi fırsat elimize geçmiş, bu kadar mı zor.

Bu başkan varken her şey zor.

fOVDVbk.jpg

Allah aşkına siz futbolcu olsanız şu sıfatın başkan olduğu takıma gelir misiniz? Şu surattaki yağ ile 3 kg patates kızartılır.

dursun-ozbek-2_zpwb3ohzvqob172qypg3bq8ga.png
Bir kulübe transfer olacak futbolcunun, karar aşamasında, kulüp başkanının cildindeki yağlanma düzeyini göz önünde bulundurması gerekliliğini öğrenmiş olduk böylece, Allah razı olsun!...Benim de cildim çok çabuk yağlanır, gece duş alsam bile sabaha alnım ışıl ışıl parlar, ne utanılası bir durum?!:red:...

Gökhan inler düşürülüyor muş.
3.5 m euro maaş istiyormuş bizimkiler max 2.5 m euro teklif edecekmiş.

Şimdi sorarım sıze bizden baska kim buna 2.5 m euro bağlar?

İlla gelecekse 2+1 olmak üzere senelik 2 m euro + komisyonlarla 2.5 olabilir.

e52191984fe262b8c34dcf135bfc8a8a.jpg

krallar gibi yemek yiyorum yine

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Skıřtel taş gibi defans tam aradığımız adammış.

Fenerin defansını adam etti.

Allah aşkına siz futbolcu olsanız şu sıfatın başkan olduğu takıma gelir misiniz? Şu surattaki yağ ile 3 kg patates kızartılır.

dursun-ozbek-2_zpwb3ohzvqob172qypg3bq8ga.png
Bir insanın görüşü ile dalga etmeyi doğru bulmuyorum. Davranışları ve yaptı yahut yapmadı hamlelerini eliştir, ama o tip Allahın verdi birşey.

e52191984fe262b8c34dcf135bfc8a8a.jpg

krallar gibi yemek yiyorum yine

Bunlar aparatif değil de akşam yemeği niyetineyse, açlıktan ölmek üzere olduğunu düşünüyorsundur, hadi itiraf et! :P...(Ben akşam yemeği yemeyeli uzun zaman oldu, alıştım da başlangıçta zor geliyor tabi; şimdi ideal kilomdayım, istesem de yiyemiyorum artık, alışırsın sabret)...

Bunlar aparatif değil de akşam yemeği niyetineyse, açlıktan ölmek üzere olduğunu düşünüyorsundur, hadi itiraf et! :P...(Ben akşam yemeği yemeyeli uzun zaman oldu, alıştım da başlangıçta zor geliyor tabi; şimdi ideal kilomdayım, istesem de yiyemiyorum artık, alışırsın sabret)...

ben de alistim haci
en son ne zaman ekmek yedim hatirlamiyorum
aksam degil de ögle yemegi bu benim icin
gece vardiyasi var benim
acikirsam elma yiyorum veya otomattan corba cekiyorum
gece gece iyi geliyor ve tok tutuyor

Bu müjdeler ne zaman gelecek aynı geçen seneki transfer dönemine döndü bu iş , adamlar son gune birakacaz diye aldıkları ve para ödedikleri adamı oynatamamıstı ya bu yönetimin kurduğu takımdan bi halt olmaz

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt