- 12 Haziran 2015
- 37.126
- 33.122
- 2.693
Transfer yok,iyi akşamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kusursuz bir gs izlemek için selçuk'un da kadro dışı bırakılması lazım
iki orta saha ve bir iyi forvet alınması lazım
örneğin, melo-lass orta sahası, yedekleri hamit-xhema ideal, önlerinde bruma sneijder podolski, onların da önünde bas dost
kalede zaten muslera, defansta carole super, linnes dynamic, stoperde serdar tekmeye kafa sokar, chedjou ritim buldu mu lig için ideal.
bunların yanında, kulübeden gelecek sinan da var
aslında iki orta saha ve bir forvet ile ciddili ligin bir numarası oluruz.
ya meloyu 1 milyon euroya falan geri alırsın. lassı da almak zor değil, bas dost zaten gemileri yakmış
ulan tarihi fırsat elimize geçmiş, bu kadar mı zor.
Bir kulübe transfer olacak futbolcunun, karar aşamasında, kulüp başkanının cildindeki yağlanma düzeyini göz önünde bulundurması gerekliliğini öğrenmiş olduk böylece, Allah razı olsun!...Benim de cildim çok çabuk yağlanır, gece duş alsam bile sabaha alnım ışıl ışıl parlar, ne utanılası bir durum?!:red:...Allah aşkına siz futbolcu olsanız şu sıfatın başkan olduğu takıma gelir misiniz? Şu surattaki yağ ile 3 kg patates kızartılır.
![]()
Hayırlı Olsun diyebiliriz mi ?Size haber getirdim
Johansen celtic'in sampiyonlar liginde oynadigi Mac kadrosunda yoktu
H.o
Güzel olur:Galatasaray'ın gozdesi Stefan Johansen kadro dışı! - Fanatik
Johansen kisisel nedenlerden kadroya alinmamis.
Gecen gökmen de bizim johansen ile hala ilgilendigimizi soyledi, dun de evren goz aynisini soyledi.
Skıřtel taş gibi defans tam aradığımız adammış.
Fenerin defansını adam etti.
Bir insanın görüşü ile dalga etmeyi doğru bulmuyorum. Davranışları ve yaptı yahut yapmadı hamlelerini eliştir, ama o tip Allahın verdi birşey.Allah aşkına siz futbolcu olsanız şu sıfatın başkan olduğu takıma gelir misiniz? Şu surattaki yağ ile 3 kg patates kızartılır.
![]()
![]()
krallar gibi yemek yiyorum yine
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Bunlar aparatif değil de akşam yemeği niyetineyse, açlıktan ölmek üzere olduğunu düşünüyorsundur, hadi itiraf et!...(Ben akşam yemeği yemeyeli uzun zaman oldu, alıştım da başlangıçta zor geliyor tabi; şimdi ideal kilomdayım, istesem de yiyemiyorum artık, alışırsın sabret)...