Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bipspor birseyler paylassa keske

semih icin cok sevinmeyin bence haberler balon,arsenal taraftarının yogun kullandıgı taraftar sitesi var oraya baktımda semihle ilgili hiç haber yok

shkodran mustafi icin konusuyorlar stoperi genelde herkes onu yazmıs

semih icin cok sevinmeyin bence haberler balon,arsenal taraftarının yogun kullandıgı taraftar sitesi var oraya baktımda semihle ilgili hiç haber yok

shkodran mustafi icin konusuyorlar stoperi genelde herkes onu yazmıs

2013 sezonu sonu olsa 12 m euro ya gidebilirdi hem yaş olarak da Arsenal'in istediği seviyelerdeydi 22-23 şimdi bence imkansız özellikle bizde bile forma giyemeyen adamı kimse almaz hatta biz anadolu takımına teklif etsek maaşını bile bize ödettirirler :D :D

Neyse hayallerde yaşadık bir kaç saatir gerçekleri göreceğiz bakalım :(

Su linnes'i bir de manu'ya karsi izleyelim, oynadigi maclarda bizim istedigimiz seviyede bir oyuncu olmadigini gorduk

Linnes topu aldiginda hep yana veriyor veya geri oynuyor... bi risk al, bi calim at, dribbling yap, sola cek... birkere adamin kendine guveni yok

Tortured Toffee
‏@torturedtoffee
@SteveBiggert I think we need two forwards if Kone and Niasse leave + a RB as cover and competition for Coleman who has looked stale IMO.

Alex D
‏@BossBarkley
@FourFourTwo For other I picked that Arouna Kone can never play again (same with Niasse)

Liam ‏@Macca26efc
@Everton bring in a couple of players and guarantee i won't have to watch McGeady, Kone, Niasse an McCarthy an I'll think about it

Niasse ve kone'yi hiçbir everton taraftarı istemiyor nefret etmişler galiba :D

Son düzenleme:
Vala adı geçen oyunculardan sadece dost ve lass gelsin istiyorum diğerleri zerre umrumda değil açıkcası

Tortured Toffee
‏@torturedtoffee
@SteveBiggert I think we need two forwards if Kone and Niasse leave + a RB as cover and competition for Coleman who has looked stale IMO.

Alex D
‏@BossBarkley
@FourFourTwo For other I picked that Arouna Kone can never play again (same with Niasse)

Liam ‏@Macca26efc
@Everton bring in a couple of players and guarantee i won't have to watch McGeady, Kone, Niasse an McCarthy an I'll think about it

Niasse ve kone'yi hiçbir everton taraftarı istemiyor nefret etmişler galiba :D

Koné demişken, sanırım biz onu da alacağız. Duyum felan yok ama öyle düşünüyorum. Çünkü 2 tane santrafor gerekli, bizim yönetim para harcamak yerine Koné'yi almak ister.

Everton zaten Koné'yi yollamak istiyor, yaşı ve performansı nedeniyle. Bizim yönetim şöyle bir teklif yapmış olabilir: "Niasse'yi 1 senelik kiralayalım, bir de Koné'yi bonservissiz alalım."

Everton bu teklifi kabul eder.

Koné demişken, sanırım biz onu da alacağız. Duyum felan yok ama öyle düşünüyorum. Çünkü 2 tane santrafor gerekli, bizim yönetim para harcamak yerine Koné'yi almak ister.

Everton zaten Koné'yi yollamak istiyor, yaşı ve performansı nedeniyle. Bizim yönetim şöyle bir teklif yapmış olabilir: "Niasse'yi 1 senelik kiralayalım, bir de Koné'yi bonservissiz alalım."

Daha bu birkaç tanesi küfürlü olanlar da var ama küfürlü diye paylaşmak istemedim herkes şikayetçi adamlardan :D :D

Rob Marsh ‏@RobMarsh82 9 sa.9 saat önce Çeviriyi görüntüle
Rob Marsh Retweetledi: Transfer News Live
I'd be happy with:
Kone £0
Niasse £0
McGeady £0

Bu adamlar onlarda umut, olcan, tarık, donk gibi :D onlarda bizim umut'u satmak için uğraştığımız gibi bu futbolcularla uğraşıyorlar :D

Son düzenleme:

Hiç gerek yok öyle hareketlere.Leş topçu kone.Niasse burda tuttu diye yedek olarak kabul edilebilir de o bile içime tam sinmemişken böyle bişey yaparlarsa iyi küfür ederim

antuya bahar gelmiş:D leş monaconun yedek takımı mutlu etmiş kekoları

d4e05d0af75f752b644071b9e44fc898.jpg

gece gece corba qeyfi xD

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt