Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 milyona sattık diyelim semihi kimi alırız aykut denen sakallıya veririz hepsini![]()
aman o isidci aykut gelmesin O_O
semih icin cok sevinmeyin bence haberler balon,arsenal taraftarının yogun kullandıgı taraftar sitesi var oraya baktımda semihle ilgili hiç haber yok
shkodran mustafi icin konusuyorlar stoperi genelde herkes onu yazmıs
Tortured Toffee
@torturedtoffee
@SteveBiggert I think we need two forwards if Kone and Niasse leave + a RB as cover and competition for Coleman who has looked stale IMO.
Alex D
@BossBarkley
@FourFourTwo For other I picked that Arouna Kone can never play again (same with Niasse)
Liam @Macca26efc
@Everton bring in a couple of players and guarantee i won't have to watch McGeady, Kone, Niasse an McCarthy an I'll think about it
Niasse ve kone'yi hiçbir everton taraftarı istemiyor nefret etmişler galiba![]()
Koné demişken, sanırım biz onu da alacağız. Duyum felan yok ama öyle düşünüyorum. Çünkü 2 tane santrafor gerekli, bizim yönetim para harcamak yerine Koné'yi almak ister.
Everton zaten Koné'yi yollamak istiyor, yaşı ve performansı nedeniyle. Bizim yönetim şöyle bir teklif yapmış olabilir: "Niasse'yi 1 senelik kiralayalım, bir de Koné'yi bonservissiz alalım."
Everton bu teklifi kabul eder.
Koné demişken, sanırım biz onu da alacağız. Duyum felan yok ama öyle düşünüyorum. Çünkü 2 tane santrafor gerekli, bizim yönetim para harcamak yerine Koné'yi almak ister.
Everton zaten Koné'yi yollamak istiyor, yaşı ve performansı nedeniyle. Bizim yönetim şöyle bir teklif yapmış olabilir: "Niasse'yi 1 senelik kiralayalım, bir de Koné'yi bonservissiz alalım."
Everton bu teklifi kabul eder.
Forvet yazmayi bile unutmusuzSponsor forvrt dos yok harika
1905
![]()
gece gece corba qeyfi xD
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk