Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir tek hayalim var gerçekten olması çok zor ama yazıyım keike Selçuk ben bu cezayı ödmem diyip takımdan ayrılsa rahat 4 milyon filan eder dzemaılide 2.5 etse 6.5 tellesten gelende bir 6.5 milyon var + joseden gelen 2.5 milyon 15.5 milyon Rafinha Alcantara'yı alsak
Obi Mikel i de kiralasak 1 milyon kiralık bedel 3 milyon satın alma opsiyonlu sinan ve brumanın düzenli oynaması için torontoya podolskiyi 10 milyon a gönderip elimizde 3.5 milyon filan koysak forvet almak için Simone Zaza'yı alsak tek eksiğimiz iyi bir stoper olurdu onuda devre arası belki alabilirdik

-----------------------------Muslera-----------------------------
Linnes----------Chedjou---------------Serdar---------Carole-
--------------Obi Mikel-------------------Rafinha---------------
----------------------------SNEIJDER----------------------------
----------Sinan------------------------------------Bruma--------
--------------------------Simone Zaza---------------------------

gelir gider olarak inanın çok ekside olmayız genç topçular bunlar hep zaza bruma sinan rafinha carole bunları hep satarken daha karlı satarız

rahmetli zamanına döndük yemin ederim.
Yıldız transferi beklerdik beklerdik son gün inamotolar efendim caruscalar ne biliyim orhan aklar havalarda uçuşurdu..

Rezil ötesi bir dönemden geçiyoruz rahmetliyi mumla arayacağız neredeyse.

Bir forvet iki de orta saha oyuncusu alabiliriz.

"Transfer her zaman kolay gerçekleşmiyor. Yönetim bu transferleri bitirmek için elinden geleni yapıyor. Bir forvet almak istiyoruz. 1 belki 2 defansif orta saha alabiliriz. Takıma baktığımızda ilk etapta bu 2 ya da 3 oyuncuyla takımı güçlendirmek istiyoruz. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımız olacaktır, umarım en kısa zamanda aramızda olurlar."

Lig tv'ye konuşmuş adam.
Alıcakları forvet herhalde takımı sırtlayacak bir isim olucak yoksa 1 forvetle olmayacağını hoca hepimizden iyi biliyordur..

Bruma---------------------Forvet---------------------Poldi

forvete birsey olursa poldi forvet sola bruma saga sinan.

Oh be sonunda kanat rotasyonu oldu

rahmetli zamanına döndük yemin ederim.
Yıldız transferi beklerdik beklerdik son gün inamotolar efendim caruscalar ne biliyim orhan aklar havalarda uçuşurdu..

Rezil ötesi bir dönemden geçiyoruz rahmetliyi mumla arayacağız neredeyse.
rahmetli bile riberyi almıştı ben bu adamda böye bir hamle göremedim 27 oyuncuyla adımız çıktı riekerink açıkladı tarihin en kötüsü bizi deli edip gidicek takımdan bu da 2 sene demek.2sene daha bu suratı görmek istemiyorum

Ben veto etme olayını anlamıyorum ya zaten listeyi veren hoca ona göre gidilip görüşülür.

Ya abi onu diyorum hep. Dursun uefanin cezasini kilif olarak kullaniyor beceriksizligine, capsizligina.

Her takim ffp kiskacinda.

Trabzon bu ya. Adamlarin geliri belli. Borclari belli.

Ben hem castillo ve belki de daha cok matus beroyu merak ediyorum asil. Hem genc aliyorlar hem potansiyel vaadeden. Heeee tutar tutmaz onu bilemeyiz ama adamlar arastiriyor, calisiyor ucuza buluyor ve aliyorlar. Kulubu icin ugrasan bir baskan ve yonetime sahipler.

Tutmasa bile ellerinde patlamayacagini biliyor.

Tarih boyunca en fazla gol krali cikarmis, Turk futbol tarihinin en buyuk golculerinin kulubu Galatasaray gecen sene 2. Yari dan itibaren hala santraforsuz!!!

Offfff offff kufur etmemek cok zor.

Adamlara bakın şimdi de 23 yaşındaki oyuncu.

Bu linkteki tek yaşlı adam Durica!!! Kalanı 20-23 yaş aralığında !! Trabzonspor'a bir yıldız daha: Lukoki

ABV dursun!!

Enner Valencia olayı nedir gencler?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 18 sa.18 saat önce
Şike davasında yeniden yargılama ve beraat mütalaasını veren savcı Mirza Çoşkun, FETÖ'den müebbetle yargılanacak.

Fenerliler buna laf edebildi mi:D

Şaka gibi Özbek Nasıl bir lanetse başımıza transfer yapamıyor adam ya 1 tane forvet almak ne demek , 1 tane. Yani insan hayret ediyor , rikering hoca kazma umut'a tekme vurmasa o olacağı forvet sakatlansa ya da formsuz yine umut oynayacaktı . Bu nedir abi , böyle acizlik olmaz . Ada'mlar o kadar beceriksiz ki poldi'yi forvet düşünüyorlar . Bunun para ile alakası yok ne olursa olsun bjk gidip Barcelona'dan 750 bine adam alıyorsa bunun para ile alakası yok. Hocaya yazık ya adam başlarda 2 forvet diyordu şimdi 1 . Bu arada babaspor'muş. He geldi niasse ile bas dost , salak sitenin salak haberi .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valencia ve Niasse gelsin uzun yillar forvete ihtiyacimiz olmaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer ki yalan değilse bile yanlış Valencia'nın peşinde dolanıyoruz bence. Manchester'daki Valencia'nın bizim maçta sol kanadımızı nasıl felç ettiğini hala hatırlıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt