Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
252b6d0502fff79275cd5e2a08d70004.jpg

A spor kadar rezil bir kanal yok.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

West Ham striker Enner Valencia is a target for Swansea and Lazio. However, neither are prepared to pay the £15m price-tag. (Source: Mirror)

Bir hayal daha başlamadan bitti

Bu arada Türkiye liginden saçma forvetler isteyenler , o gelecek oyuncunun ilk 11 oyuncusu olacağını hala anlamıyor. Ben de biliyorum bu adamın hiç kimseye alamayacağını ama koca GS Anadolu takımlarının forvetini as takıma alıp transferi kapatacaksa yazık bize . Özbek , beceremiyorsan neden gitmiyorsun Can'ım kardeşim .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sanırım yönetim bir oyuncu icin transfer gorusmesi yaparken karsi tarafa abi nolur bedava verin alalım yoksa almayiz bak diyip pazarlik yapiyor.2 aydir tık yok baska aciklamasi olamaz

Bony bize geleceğine inananlar mi var harbiden

Adamı 30m avroya almıştılar

Son dakika gross gibi kariyeri 2.plana düşmüş adamlar gelir ne bekliyorsunuz daha Pandev veya Gross benzeri transferler iste son gune odaklanın galatasaray temmuz ayinda transfer yapmazzz

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetimin de transfer komitesinin de

Gene bir hayal baslamadan bitti sizin sayenizde takım 6.oldu hala bi boku beremionuz aşşalk herifler

Bu ne lan hahahaha wikipedia yi bile cildirtti dursun
c7ae5e8c5e8d1d41fa3f20a22abce87e.jpg

Edit: google yazdım gene degistirmişler.
8edbc028f31384072397eb93916503c2.jpg

Son düzenleme:
Ali Naci Küçük: Enner Valencia, Galatasaray'a menajerler aracılığıyla teklif edildi.
Ancak T.D Riekerink, transferine onay vermedi.

Dalkavuk ali naciye bakın siz.Ulan Rikerink hocama Umut'tan birazcık iyi forvet bulduk deseler,adamı gidip sırtında tasir getirir Istanbul'a

1 orta saha ve 1 forvet yeter. Kaliteli olmak şartıyla. 3. kişi alınacaksa sol bek olmalı. Çünkü gerekirse yerine kullanabileceğimiz Poldi ve Sinan var. En fazla 5-6 maça çıkmaları gerekir zaten. Orta saha için de Selçuk, Dzemaili ve yeni transferi sayarsak zaten 11 oynayabilecek 3 kişi var. Benim tercihim Selçuk'un yedek beklemesi ama o başka bi konu. Çok gerekli olursa rotasyona katılabilecek 4. ve 5. oyuncu olan Hamit ve Donk da var. O nedenle orta sahadan daha mühim olan Carole'ün alternatifi. Olcan da kadro dışı kaldığına göre sakatlanmasa bile kart cezalısı olduğu durumlarda yerine sadece Hakan Balta geçebilir. Bunu da istemeyiz sanırım :D

Agustos geldi nerede foevet!! Aloooo!!! Beceriksizler ordusu!

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben olacaklari bundan bir ay once soylemistim hala arkasindayim. Bu is boyle Agustos sonuna kadar gider. Son gun Rodallega yada Ereni aliverirler. Bir tanede adi sani duyulmamis orta saha alip transferi kapatirlar.

medyada az şerefsiz degil özellikle şikecilerin kanalları a spor ve ntsspor sürekli kadro dısı kalan malları soruyorlar hocaya

Asporun her zaman salladigini biliyoruzda,canli yayina baglanan herif nefes nefeseydi,hic yalan söylüyormus gibi gelmedi bana,hoca valencia gibi bir furbolcuyuda veto etmez,ama gercekten eger yine salladilarsa bu kadarda olmaz derim,sahiplerini bile gecmis olacaklar

Ta dönem başında dedik beklentinizi düşük tutun diye. Başımızda kocaman bir mal ordusu var mal oğlu mallar bi bok becerip oyuncu alabilecek kapasiteleri yok. Yok değil aslında bilerek yapılıyor hep söyledim ve söyleyeceğim amaç başarısız olmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt