Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Off elemanın yorumlar facia resmen. Youtube'dan 2 tane video izleyip vizyonsuz çöp transfer yaptı Lucas'ı şaka gibi :red: Vallahi korkuyorum şu transfer yatacak da yerine abuk subuk adamlar alacaklar diye.

Bizim yönetimin yaptığı tek olumlu iş lucas leiva transferi olur.Bu kadar net niye beğenilmez anlamam yahu geçen yıl donk geldiğinde millet iyi transfer diyordu.
Daha alınmadan lucas leivaya kazma diyorlar yahu fenerin ortasahalarının çoğundan iyidir bu adam.

Melo gibi oyuncu arıyorsak arkadaşlar 15milyondan aşşağı alamayız alınabilecek tek adam schweinsteiger olur onada 7 milyon bonservis 3.5 yıllık ücret vermek lazım.Mou istemediğini söyledi alınabilecek tek adam odur yani o bile bence 1 melo etmez ama hani o keser ancak öyle bir oyuncu ihtiyacını..Lucas leiva bizim ligde rahat rahat oynar.

Yemin ederim Ünal Aysal dönemi aklıma gelince çocuk gibi üzülüyorum . Diğer iki rakip takım taraftarı bize gıpta ile bakıyordu . Bu adamla aynı paralara rezil olacağına , biraz fazlasıyla vezir olurduk. Son sene o saçmalıkları yapmasaydın be Aysal , ne olurdu. Sırf bu yüzden Aysal'a gıcık gidiyorum . O tavizi akbabaların eline verdi. Ontivero'ya 2 milyon verdik 3 senedir konuşuluyor ama donk'a 6 ay bitime yakın 2.5 verdik anca 1 ay konuşuldu o da kısık. Daha Aysal Zaman'ında alınan bruma ve dzemali'yi yeni transfer gözüyle bakıp heyacandırdılar , artık düşünün halimizi. Neyse herkese iyi forumlar .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lucas güçsüz orta sahamiza güç katar. Izlemeden çöp ilan etmeyin yağv

4c1cef1312d4cfb7220f43545d7133c1.jpg

"leiva çöp"
sergen zeren - temmuz 31-2016

Forum artik eskisi gibi degil, ciddiyeti azalmis ve eskisi gibi duyumlar yok.
Cocuk parkina donusmus forum, iki tane velet hergun yaziyor ve hepside ciddiyetsiz yorumlar. Forumun kalitesi azalmis, herkez biryerinden atiyor.

Mata'nın golünde ofsayt var mi? Yoksa o Serdar neden bakiyor anlamadm

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt