- 26 Eylül 2012
- 122.922
- 73.850
- 5.068
Bir adam düşün ki kendi çalıştığı gazeteyi yalanlıyor.
Burası nasıl bir ülke yav.
Öglen de baska bir gazeteci vardi aynisini yapmisti ismini hatirlamiyorum ama burada paylasmisti birisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir adam düşün ki kendi çalıştığı gazeteyi yalanlıyor.
Burası nasıl bir ülke yav.
Cumhurbaşkanımız el atmıyor mu takıma. Bir ara Kasımpaşa yönetimi iş adamlarından kurulmuştu.
Öglen de baska bir gazeteci vardi aynisini yapmisti ismini hatirlamiyorum ama burada paylasmisti birisi![]()
Eren derdiyok kürtmü yahu gerçekten?
Türk kökenli biliyordum onu aslında.
Neyse daha iyisini bende tabiki isterdim bony gibi mesela ama para yok işte
Bu fotoğrafa baktığımda 3 tane GS'li görüyorum.Klose h.o mu demek istedin
Bu fotoğrafa baktığımda 3 tane GS'li görüyorum.
Ağlanacak halimize gülüyoruz.![]()
Hürriyetin sahibi kimdi kanka? Şikayet edelim. Yediği kaba pisliyor diyelim. Siz Niasse geldi diyorsunuz, adamınız hiç görüşülmedi diyor. Hangisine inanalım diyelim![]()
Kürt türk olması okadar önemi yok görüşü mahlum tarafa doğru değilse.kürt olması daha iyi çalışkan olur türkler yatmayı seviyor (dipnot türküm.)
Eren derdiyok kürtmü yahu gerçekten?
Türk kökenli biliyordum onu aslında.
Neyse daha iyisini bende tabiki isterdim bony gibi mesela ama para yok işte
Bizim yöneticiler sürekli uçuyorlar bir iş becerdikleri yok. Hele o Cenk Ergün italyanca bilmesinin dışında hiç bir numarası yok sürekli temasta adam tam bir temas fetişti. Madem Bony olmuyor Remy için çaba gösterin Remy+Eren iyi olur.
kardeş senden büyük ırkcımı var forumda yaw belgelerle sabitlemişti hatta @Gökhan Sancak bey.