Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye ligindeki takimlari biz doyuruyoruz resmen

Kesin 4-5 milyon verdik kasimpasaya

Slovak pehlivan Vida'yı alalım mı ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öglen de baska bir gazeteci vardi aynisini yapmisti ismini hatirlamiyorum ama burada paylasmisti birisi :D

Ağlanacak halimize gülüyoruz. :D

Hürriyetin sahibi kimdi kanka? Şikayet edelim. Yediği kaba pisliyor diyelim. Siz Niasse geldi diyorsunuz, adamınız hiç görüşülmedi diyor. Hangisine inanalım diyelim :D

Eren derdiyok kürtmü yahu gerçekten?
Türk kökenli biliyordum onu aslında.

Neyse daha iyisini bende tabiki isterdim bony gibi mesela ama para yok işte

Sözleşmesi 6 ay kalan adama 2.5 milyon bonservis ver sonra Eren transfer'i için Donk + para teklif et. Sıradaki vizyonsuzluk nedir ? Devre arası Eren + para teklif edip Adem Büyük'ü almak mı ?

1473625_full-lnd.jpg

Ağlanacak halimize gülüyoruz. :D

Hürriyetin sahibi kimdi kanka? Şikayet edelim. Yediği kaba pisliyor diyelim. Siz Niasse geldi diyorsunuz, adamınız hiç görüşülmedi diyor. Hangisine inanalım diyelim :D

Dogan medya sahibi. Düsün yani bünyesinde Fanatik de var bunlarin.

kürt olması daha iyi çalışkan olur türkler yatmayı seviyor (dipnot türküm.)
Kürt türk olması okadar önemi yok görüşü mahlum tarafa doğru değilse.

Sadece yıllarca adamı türk biliyordum da biraz supriz oldu doğruyu arkadaştan demin ögrenince:)

Eren derdiyok kürtmü yahu gerçekten?
Türk kökenli biliyordum onu aslında.

Neyse daha iyisini bende tabiki isterdim bony gibi mesela ama para yok işte

6 ay sözlesmesi kalmis Donk'a 2.5 Milyon, Serdar'a 4,5 Milyon veren bir kulüp baskani paramiz yok diye kimseyi kandiramaz.

Har vurup harman savuranlar bir de cikip utanmadan finansal sorunlarimiz var diye insanlarin akillari ile oynamasinlar. Salak miyiz lan biz enayi miyiz.

Bizim yöneticiler sürekli uçuyorlar bir iş becerdikleri yok. Hele o Cenk Ergün italyanca bilmesinin dışında hiç bir numarası yok sürekli temasta adam tam bir temas fetişti. Madem Bony olmuyor Remy için çaba gösterin Remy+Eren iyi olur.

Bizim yöneticiler sürekli uçuyorlar bir iş becerdikleri yok. Hele o Cenk Ergün italyanca bilmesinin dışında hiç bir numarası yok sürekli temasta adam tam bir temas fetişti. Madem Bony olmuyor Remy için çaba gösterin Remy+Eren iyi olur.

c.ergün buz adam gibi birşey ikna kabiliyeti olduğunu sanmıyorum.

ali naci küçük‏*@nkucukk

Kısaca bir forvet ve bir orta saha transferi tamam Man. United maçı sonrasında G.Saray yönetiminin aldığı karar var Bek takviyesi de olacak

------------------
Sağ Bek geliyor...
#Tahmin: Isla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt