Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle olamazdı . Kariyerinde öyle golcü bir Adam hiç olmadı ki Eren .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rodallega da olmadı ama neredeyse geçen sene gol kralı oluyordu bizim ligde.

Öyle kesinlikle olamazdı denmez bence.

Ligimizde gol kralı olmuş Fernandao'nun, Aatıf'ın falan bundan önce öyle golcülüğü yok.

Eren geçen sezon Gomez'in yerinde olsa aynı golleri atardı diye düşünüyorum, Kasımpaşa'da attığı goller ortada çünkü.

Markaj altında da çok enteresan golleri var.

Eren kasimpasa'dan aliniyo ve yerli diye istemeyenler var vay be

Hadi deseniz eren'den daha iyi forvet alinmali tamam derim de burda eren'e sanki cöp gozuyle bakiliyor

Eren yabanci olsaydi ve bir wolfsburg'dan gelseydi herkesin simdi agzi sulanirdi, bizimkilerin futbola bakis açisi degismeyecek arkadas

Eren kasimpasa'dan aliniyo ve yerli diye istemeyenler var vay be

Hadi deseniz eren'den daha iyi forvet alinmali tamam derim de burda eren'e sanki cöp gozuyle bakiliyor

Eren yabanci olsaydi ve bir wolfsburg'dan gelseydi herkesin simdi agzi sulanirdi, bizimkilerin futbola bakis açisi degismeyecek arkadas

Erenin sınıfı rode umut fernandoa'dan felan çok daha yüksek,tekniği ve kafasını kullanması'da bizim için zaten yeterli .

Ayda yılda bir antuyu okuyayım dedim de , bunlar carole'yi çok küçümsüyor. Linnes beş para etmez ben de hemfikirim ama carole'yi sırf adı bilinmedik olduğu için rakip taraftarlar hor görüyor . Kanatlar ve Leiva ile orta sahaya çok iyi diyorlar , yine bazıları objektif ama carole Nasıl kötü diyorlar anlamadım gitti.

Son düzenleme:
Yani esasında gol krallığı meselesinde anlatmak istediğim şu.

Eren'in tarzı büyük takımlara uygun bir forvet gibi geliyor bana.

Öyle anadolu takımlarında iyi marke edilmeyip fırsat bulan topçulardan değil.

Oyunu rakip alana yığdığında sırtı dönük oynamada olsun, hava toplarında olsun, kapanan defansı yıpratmada olsun işimize yarayacak tarzda bir adam.

Akıllı oynuyor, sonraki hamleyi düşünüyor falan filan.

Büyük takım topçusuyum diye bağrıyor kısacası.

Son düzenleme:
bjk maçındaki kadro böyle olursa bejeke bizden korkmalı..

mus-lin-ched-serdar-carole-leiva-xelcuk-bruma-snip-poldi-eren :hat: bu şekilde izleriz maçı.

Pivot oynayacak oyuncu alalim diyorlar, fizik olarak guclu, topu ayaginda tutan, hava toplarinda basarili olan, gol vuruslari da bana gore cok iyi, daha ne istiyosunuz anlamadim?

Tamam eren yildiz oyuncu degil ama yildiz oyuncuyu sampiyonlar liginde olmadigimiza gore ikna etmek zor, hele ki son yasanan olaylarla birlikte.

Pivot oynayacak oyuncu alalim diyorlar, fizik olarak guclu, topu ayaginda tutan, hava toplarinda basarili olan, gol vuruslari da bana gore cok iyi, daha ne istiyosunuz anlamadim?

Tamam eren yildiz oyuncu degil ama yildiz oyuncuyu sampiyonlar liginde olmadigimiza gore ikna etmek zor, hele ki son yasanan olaylarla birlikte.

Yusuf , tamam bir şey demedik . Menejeri olsan bu kadar savunmazsın arkadaş :)

Donk + Umut + Tarık + 1.5 M € civarı bir teklif karşılığında alabilirsek iyi olur Eren'i.

Yani esasında gol krallığı meselesinde anlatmak istediğim şu.

Eren'in tarzı büyük takımlara uygun bir forvet gibi geliyor bana.

Öyle anadolu takımlarında iyi marke edilmeyip fırsat bulan topçulardan değil.

Oyunu rakip alana yığdığında sırtı dönük oynamada olsun, hava toplarında olsun, kapanan defansı yıpratmada olsun işimize yarayacak tarzda bir adam.

Akıllı oynuyor, sonraki hamleyi düşünüyor falan filan.

Büyük takım topçusuyum diye bağrıyor kısacası.

kimsenin farkında olmadığı en önemli özelliğinide ben ekliyeyim bari. Pas oyununa dahil olan bir oyuncu kendisi. yani çok sağlam üçgenler göreceğiz gelecek sezon hücumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt