Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucas Leiva kronik sakat ise o zaman bizim Hamit ne oluyor?

@10Goeki

Tolga Cigerci icin toplu yorum: Hertha´nin en fazla kosan futbolcusu, ikili mücadelelerde kuvvetli, oyun kurabilen ve sert bir sut´a sahip.

@10Goeki

su an öyle bir durum yok. Gecen sezon bir iki sakatlik gecirmisti. Gecen sezon ikinci devreden beri durumu iyi.

@10Goeki

girisimler var, ilk teklifte yapildi bile. Tolga zaten Galatasaray tarafari. Gelmek istiyor. Is kulüplerin anlasmasinda.

@10Goeki

riekerink de transfere sicak bakiyor

Erene ısrar etmeye gerek yok bıze müstahak yanancı sınırlaması varken Anadolu kulüplerine paraları sactık adamlarda alışkanlık etti zamanla yok olur ama şimdi değil. :)

her ne olursa olsun türkiye liginden futbolcu almayı istemiyorum ben şahsen.

TArık çamdal serdar aziz donk olcan umut yekta hiç akıllanmıyor bazı insanlar biri çıkıp 2 tane güzel gol atınca wooowww oluyor sonra sezon açılıyor feveran etmeler başlıyor çok istedik ama büyük takım futbolcusu değil yazık oldu filan falan...

Kalkıp eren derdiyoka 5 milyon vermektense 7 milyon cash ile alamayacağımız oyuncu yok forvet olarak

Eren 6 milyonmuş. Ne güldüm ya, yok 10 milyon artı bruma vermeliyiz bence . Sonra diyorlar ki ya siz neden Türkiye liginden oyuncu istemiyorsunuz , hepiniz böylesinizmişmiş lafları. Leiva 2.5 , Podolski 2.5 Eren 6 . Tamam her şeyi siz biliyorsunuz. Takas olsa dahi adamlar 6 milyon diyebiliyorlar mı yüzsüz yüzsüz evet , gerisi hikaye.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hertha Berlin göbek atar Tolga'nin gittigi an.

Bir oyuncu cok kosuyor diye niye övülür bunu hic anlamam yillardir. Bos kostugu sürece isterse 15km kossun bir macta ne faydasi var ki.

Ceyhun da en cok kosan adam oluyordu oynarken. Gitsinler maratona katilsinlar abi.

Eren kötü futbolcu degil. Zaten o agir sakatliklari yasamasaydi da genc yasinda yolu Türkiye'ye düsmezdi hayatta.

Ama 2,5-3 Milyon bonservisten fazlasini veren haindir ve en adi serefsizdir. Bizde ancak yedek olabilece bir adama bu para bile fazla.

@10Goeki

ilk teklif yapildi ve Hertha reddetti. Tolga gelmeye razi. Görüsmeler sürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt