Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Öksüz, "Bana görüşme yapıldığı yönünde bir bilgi gelmedi. Bu icat edilmiş bir şey. Turgay Ciner bey ile Dursun Özbek'in arası çok iyidir. Doğrudan görüşebilirler; ama bana görüştükleri yönünde bilgi gelmedi. Turgay bey'in Eren konusunda istediği bellidir: 6 milyon Euro. Parasal konularda nettir ve fikir değiştirmez. Futbolcu takasına sıcak bakacağını sanmam. Ben objektif olarak baktığımda bu transferin olacağına inanmıyorum" dedi.

Bu dursunda hukumetle cok yakin gibi duruyor.Basbakan,bakan falan surekli beraber takiliyorlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi büyük ihtimal birkaç ihale almak için ağızlarına bakıyordur. Gerçekten görünce çıldırıyorum bu adam koskoca Galatasaray'ı yönetiyor(!)

Pukiyi saçma sosyolojik tespitinden ötürü tebrik edelim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray’ın transfer gündemindeki gurbetçi oyuncunun menajeri Kadir Doğan sarı kırmızılıların futbolcusuyla ilgilendiğini söyledi.Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Doğan:’’Ars talep var,ilgi var ama şuan için kesin bir şey söyleyemiyorum,Tolga nın kulübü 1 yıldır sözleşme uzatmak istiyor fakat biz bunu istemiyoruz,Tolga daha büyük takımlarda oynamak istiyor,Almanyada Leverkusen, Dortmund gibi takımlar,aynı zamanda İngiltere ve İspanya takımlarıda olabilir,Galatasaray’ın ilgisi ve isteği var ne olacağını hepbirlikte göreceğiz.”diyerek sözlerini tamamladı.

anti-erencilere gün doğdu:)

ellerinde oyuncu kalmadı umudu affedecekler diye korkuyorum

Hertha Berlin göbek atar Tolga'nin gittigi an.

Bir oyuncu cok kosuyor diye niye övülür bunu hic anlamam yillardir. Bos kostugu sürece isterse 15km kossun bir macta ne faydasi var ki.

Ceyhun da en cok kosan adam oluyordu oynarken. Gitsinler maratona katilsinlar abi.

Tolga Bu Tolgaydan iyi deniyordu.

Dün demistim 6 ay sözlesmesi kalmis Donk'a 2.5 Milyon veren Dursun gider 1 sene sözlesmesi kalmis Eren'e 5 Milyon verir diye.

Bugün de 6 Milyon haberi cikti. Yapar mi yapar bunu Dursun, bu ileriekali heriflerden hersey beklenir.

Erene çok ön yargı var ama süperligde net en iyi forvet Emenikeden hayvanlardan iyidir

Dün demistim 6 ay sözlesmesi kalmis Donk'a 2.5 Milyon veren Dursun gider 1 sene sözlesmesi kalmis Eren'e 5 Milyon verir diye.

Bugün de 6 Milyon haberi cikti. Yapar mi yapar bunu Dursun, bu ileriekali heriflerden hersey beklenir.

Hürriyettte 2.5 milyon euro üstüne Donk ve Umut'u veriyormuşuz. 1.9 maaşi varmiş. Eğer böyleyse süper bir olayda Dursun bunu beceremez gibi geliyor:D

Bunlara umud müstehak

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

valla hiç almasınlar daha iyi bakın bu transfere karşı değiliz insanlar anlamıyor başkanı çıkıp 2 gündür ısrarla yazdığım 5-7 milyon arası para isterler tezini doğruluyor diyorki 6 milyon €

6 milyon€ 6 milyon € 6 milyon€ 6 milyon€ 6 milyon € 6 milyon€ 6 milyon€ 6 milyon € 6 milyon€ 6 milyon€ 6 milyon € 6 milyon€ 6 milyon€ 6 milyon € 6 milyon€ 6 milyon€ 6 milyon €

anlamanız için tekrar söylüyorum bu adama o kadar para vermektense bu paranın biraz fazlasına çok daha iyi bir oyuncu alamazmıyız????

Niye eren derdiyok adammı yok santrafor mu yok başka bu adama bu kadar para verelim yahu serdar aziz kazığından memnunmu kaldınızda ereni alalım diye 1 kampanya başlatmadığınız kaldı

bizim tam da ihtiyacımız 3 sezonda 20 gol bile atamayan son vuruş ustası bi forvetti sağolsun dursun başkanım 52 futbolcu- 652m oyro ve bedava gönderilmesi durumunda bile +54m oyro karşılığında supırsıtar eren'i kadromuza inşallah katacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt