Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu valencia her maçta bize karşı şov yapıyor.alın da kurtulak artık bundan.

mourinho bize aşık gibi bişey zaten.swanı ve valenciayı seve seve verir.

Tolga ile Eren gelirse Serdar dan sonra Hamite yeni 2 arkadas daha almis oluruz spor salonu icin. Hadi bir nevi Eren neyse de Tolga Hamit'in en iyi arkadasi olur beraber güzel zaman gecirirler rehabilitasyon süreclerinde. Sonra Hamit anlatir Tolga'ya ne güzel gecirdim yillardir Galatasaraya diye, sana tüyo vereyim sen de benim gibi yattigin yerden paralari cukkalarsin kocum der.

Hala turk pesinde ksuyolar nerden ceplerine komisyon indirecekler baska gidin alin 2carole daha yeter

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valencia gs ye gelsin formasini alip buraya foto atarim . Yillardir istiyorum bu adami. Allahim yuzumuze bak . Su adam oyle yada boyle gelsin Gs ye

1905

geçen sezon 6 olan takıma serdar azizle emrah başssanı aldılar...

......... sonra sövdünmü sövmenin adını günah koyuyorlar...

Bastian Schweinsteiger + Antonio Valencia'nın geldiğini düşün Selçuk ve Linnes yerine aovv aovv :atess: Aslında olmayacak şey değil José Mourinho bizi gerçekten çok aşırı seviyor söylesek kesin izin verir Schweinsteiger 'i zaten Poldi halleder ortasahaya bak.Selçuk+Dzemaılı+Lınnes+Donk+Umut+Tarık+Olcan+Endoğan'ın maaşlerıyla alınır sırf bu ikili yav allahım nolur olsun böyle birşey

----Schweinsteiger ------------Lucas Leiva----------Sneijder(C)---

Bekler Valencia----------------------------------------Carole

İlerde Bruma------------FORVET-----------------Sinan

Tecavüz ederiz ligdeki her takıma düşünün bir

Son düzenleme:
Tolga ile Eren gelirse Serdar dan sonra Hamite yeni 2 arkadas daha almis oluruz spor salonu icin. Hadi bir nevi Eren neyse de Tolga Hamit'in en iyi arkadasi olur beraber güzel zaman gecirirler rehabilitasyon süreclerinde. Sonra Hamit anlatir Tolga'ya ne güzel gecirdim yillardir Galatasaraya diye, sana tüyo vereyim sen de benim gibi yattigin yerden paralari cukkalarsin kocum der.
bence olumlu olabilir , zira adam salonda tek çalışacağına 2 kişi tavla atar belki penaltı bile çekişebilirler.

Eren haberini bi halt bilmeyen medya adamlari uydurmus. Canli yayinda takas fln yok diyor adam daha bu neyin kafasi.

Kaldik forvetsiz, Rodallega gelecek ne yazik ki.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

eren ne alaka?

gomez ile demba ba'da spor salonunda calısmaya geliyordu.

her topcuya müzmin sakat gözü ile bakmayın.

Leiva transferinde pürüz ..

at fava bekle..

Bu hafta sonuna doğru Riekerink görüşme odasına..

at fava bekle..

Orhan Atik ile devam ..

at fava bekle ..

TRANSFER - Wolfsburg, Jakub Blaszczykowski ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bonservis 4 milyon civarinda diyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt