Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.974
- 11.837
- 1.838
İkisine birden çökkkkk. 3 sene kafan rahat olur ama nerde o vizyon...çökkkkk
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisine birden çökkkkk. 3 sene kafan rahat olur ama nerde o vizyon...çökkkkk
şıvanştaygerde iyi olurda fuhuşçu dursunda 2sini alacak kapasite yokİkisine birden çökkkkk. 3 sene kafan rahat olur ama nerde o vizyon...
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cumhur önder arslan
Galatasaray, Eren Derdiyok transferi için takas formülünü kullanmayı planlıyor. Kasımpaşa, Umut Bulut ve Donk'u istiyor.
Bu neyin kafası lan Kasımpaşa Umut ve Donk'u istemek nedir![]()
![]()
bence olumlu olabilir , zira adam salonda tek çalışacağına 2 kişi tavla atar belki penaltı bile çekişebilirler.Tolga ile Eren gelirse Serdar dan sonra Hamite yeni 2 arkadas daha almis oluruz spor salonu icin. Hadi bir nevi Eren neyse de Tolga Hamit'in en iyi arkadasi olur beraber güzel zaman gecirirler rehabilitasyon süreclerinde. Sonra Hamit anlatir Tolga'ya ne güzel gecirdim yillardir Galatasaraya diye, sana tüyo vereyim sen de benim gibi yattigin yerden paralari cukkalarsin kocum der.
Tolga ile Eren gelirse Serdar dan sonra Hamite yeni 2 arkadas daha almis oluruz spor salonu icin. Hadi bir nevi Eren neyse de Tolga Hamit'in en iyi arkadasi olur beraber güzel zaman gecirirler rehabilitasyon süreclerinde. Sonra Hamit anlatir Tolga'ya ne güzel gecirdim yillardir Galatasaraya diye, sana tüyo vereyim sen de benim gibi yattigin yerden paralari cukkalarsin kocum der.
Eren haberini bi halt bilmeyen medya adamlari uydurmus. Canli yayinda takas fln yok diyor adam daha bu neyin kafasi.
Kaldik forvetsiz, Rodallega gelecek ne yazik ki.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Bittik biz renktaşsatmıyoruz dediler ya. ne rodellega'sı. umut affedilecek.