Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferden ümidi kestim eldeki işe yarayan adamları kaptırmasak bari yine sancılı bir sezon bizi bekliyor

Bu lig'ten transfer isteyecek en son adamim ama Eren haberine hic sevinmedim. Eren de gelmiyorsa b.ku yedik demek.

N'Doye H.o
Dursunun bombasi

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben öyle Kabul etmiyorum acik konusmak gerekirse

Uyarilara ragmen inatla devam etmesi normal bir davranis degil bence

Daha önce Mac konularinda ugursuz oldugu icin olumlu yorum yazma uyarisi yapildiktan hemen sonra inadina olumlu bir yorum yapmisti

Galatasaray'in Zarar görmesini fenerliler ister bence...
Kendisi has Galatasaraylidir ve Sergen i yillardir taniyan biri olarak ki bence sende onun yazilarini takip edersindir , onun bu hareketlerin altinda kotu niyet olmadigini bilmen gerekir.

Sen bana gore fazla takinti yapiyorsun ve biraz hobbyn olmus. Cok ciddiye almaya gerek yok herkes dusunduklerini yazabilir.

Biz hem yonetim olarak hem onu eskiden beri tanidigimizdan dolayi arada sirada serzenis te bulunuruz, ama o gorev sadece bize duser ;)

Sergen in avukati falan degilim ama onun ustune gitmek icin de bir neden yok. Sen kendi haline birak onu ve anlasabildigin uyeler ile diyalog kur. :)

KAP - Eren Derdiyok'un Kulubümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulubü Kasımpaşa A.Ş. ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Haydaaa

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren icin KAP aciklamasi geldi.

Bakalim bu sefer ne kadar büyük bir kazik girecek bize.

İnşallah eren transferinde umut olcan tarık gibi çöpler kullanılmış olup erende 2.forvet olarak transfer edilmiştir tek çıkar yolumuz budur hadi hayırlısı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt