Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan su KAP aciklamasini gorunce birden heyecan geldi... tabi haftalardir hasret kaldik KAP'a

Dursun yarini bekleseydin yaw meşhur sali gunu lucas ile birlikte patlataydin bombalari

Eren hayırlı olsun beyler Umutu izlemektense eren i izleriz

Yahu bu Poldinin asıl pozisyonu forvet değilmi? Kaç dene forvet oynadı adam.. Onun yedeğine bi genç berk olsun nebiliyim..

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Leiva Selçuk
Sinan Sneijder Bruma
Podolski
Lig için yeter.. Bi sağ bek alsak fena olmaz ama...

Seninki takinti ve inat, bunu iyi ayirt etmek lazim. Dusundugunu yazmak bam baska bir olay. Burada sadece seni goruyorum oyle bir tavir icinde.

Alakasi yok

Sadece düsündügümü yaziyorum

Ayrica takinti ve inat yazmissin,senin avukatligini yaptigin sahisi isaret etmissin

Leiva Kap 'ta
Ali naci küçük

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O haaaa
dd4c26ab07cce09997a7ef80efa4000b.jpg

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Nazifoğlu"Transferlerin gecikmesinin nedeni Dünya yıldızı isimlerle görüşmemiz"

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alakasi yok

Sadece düsündügümü yaziyorum

Ayrica takinti ve inat yazmissin,senin avukatligini yaptigin sahisi isaret etmissin

Onun takintisi bazi huylari, benim kastettigim seninki de onu hedef alman. Forumda baska bir isin yokmu Arda? Burada benimsedigin uyelerle sohbet et, futbol dusuncelerini yansit. Merak ettigimden sorayim bari.

Cunku tekrarliyorum, burada herkes dusunduklerini yazabilir ama bir sahis baska sahis hakkinda 7/24 yaziyorsa bana son derece tuhaf gelir. Sence degilmi? ..

Aspor daha önce de transferlerimizi bilmisti, güven veriyorlar.

Alex Song, Luiz Adriano, Enner Valencia gibi oyuncular sonucta an itibariyle kulübümüzde.

Erene umarım 2 m euro ve altı para vermişizdir eğer ki 4 m euro verirsek forvet transferi de yapmazlar bir an önce açıklasınlar da detayları görelim :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt