- 30 Ağustos 2009
- 30.532
- 20.728
- 2.763
En son aldığımız forvet Pandev'di. :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aspor daha önce de transferlerimizi bilmisti, güven veriyorlar.
Alex Song, Luiz Adriano, Enner Valencia gibi oyuncular sonucta an itibariyle kulübümüzde.
Hmm Eren mi ??Levent Nazifoğlu"Transferlerin gecikmesinin nedeni Dünya yıldızı isimlerle görüşmemiz"
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Millet bu adamin konusmasini gorunce gaza gelmisti ben ise biliyordum salladigini Dursunun ekibinden ne beklersin ki ha ust duzey bi oyuncu gelirse Levent beyden ozur dilemesini de bilirizLevent Nazifoğlu"Transferlerin gecikmesinin nedeni Dünya yıldızı isimlerle görüşmemiz"
Onun takintisi bazi huylari, benim kastettigim seninki de onu hedef alman. Forumda baska bir isin yokmu Arda? Burada benimsedigin uyelerle sohbet et, futbol dusuncelerini yansit. Merak ettigimden sorayim bari.
Cunku tekrarliyorum, burada herkes dusunduklerini yazabilir ama bir sahis baska sahis hakkinda 7/24 yaziyorsa bana son derece tuhaf gelir. Sence degilmi? ..
Eren ile forvet transferini kapatmak gerzekliktir vizyonsuzluktur
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Levent Nazifoğlu"Transferlerin gecikmesinin nedeni Dünya yıldızı isimlerle görüşmemiz"
Eren Derdiyok
15/16 - 31 maç, 13 gol![]()
14/15 - 7 maç, 2 gol![]()
13/14 - 18 maç, 1 gol![]()
12/13 - 19 maç, 1 gol![]()
11/12 - 25 maç, 7 gol![]()
Adam komple golcüymüş be istatistiklete bak. Leblebi gibi gol atar artıkEren Derdiyok
15/16 - 31 maç, 13 gol![]()
14/15 - 7 maç, 2 gol![]()
13/14 - 18 maç, 1 gol![]()
12/13 - 19 maç, 1 gol![]()
11/12 - 25 maç, 7 gol![]()
Adam komple golcüymüş be istatistiklete bak. Leblebi gibi gol atar artık