Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoğlu"Transferlerin gecikmesinin nedeni Dünya yıldızı isimlerle görüşmemiz"

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Millet bu adamin konusmasini gorunce gaza gelmisti ben ise biliyordum salladigini Dursunun ekibinden ne beklersin ki ha ust duzey bi oyuncu gelirse Levent beyden ozur dilemesini de biliriz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren iyi olur ama kesinlikle yıldız golcü daha iyi olurdu kombine açısından neyse inşallah çöp çıkmaz ağır kontrat imzalamaz

Leivada geldiğine göre birde sağ bek ve stoper transferi yapsak hatta adriano gibi çift bek oynayabilen birisini alsak çok iyi olur tabiki birde serdarla uyumlu olabilcek bi stoper mexes gibi yada alex.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onun takintisi bazi huylari, benim kastettigim seninki de onu hedef alman. Forumda baska bir isin yokmu Arda? Burada benimsedigin uyelerle sohbet et, futbol dusuncelerini yansit. Merak ettigimden sorayim bari.

Cunku tekrarliyorum, burada herkes dusunduklerini yazabilir ama bir sahis baska sahis hakkinda 7/24 yaziyorsa bana son derece tuhaf gelir. Sence degilmi? ..

Beni iyi takip etmemissin

7/24 yazmiyorum,sacma ve rahatsiz oldugum bir yorum gördügüm zaman alinti yapmadan yaziyorum ki bu benim en dogal hakkim

Forumda sadece baslik olarak transfer nöbeti yok,diger konulara girdigin zaman yorumlarimi okuyabilirsin

Eren ile forvet transferini kapatmak gerzekliktir vizyonsuzluktur

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren Derdiyok
26bd.png
15/16 - 31 maç, 13 gol
26bd.png
14/15 - 7 maç, 2 gol
26bd.png
13/14 - 18 maç, 1 gol
26bd.png
12/13 - 19 maç, 1 gol
26bd.png
11/12 - 25 maç, 7 gol

Daha fazla forvet gelmez. Eren olmadigi vakit Podolski/Sinan oynar.

Acikcasi kanatlarin servis edebildigi sürece forvet'in pek önemli oldugunu düsünmüyorum.

Yedek forvetimiz Eren h.o

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Nazifoğlu"Transferlerin gecikmesinin nedeni Dünya yıldızı isimlerle görüşmemiz"

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bony'i kastetmistir, ama olmayinca ve riekerink baski yapinca eren'i alma karari almislardir yoksa eren'in transferi 1 ay mi surer... 1 haftadir gorusuyorlardir bence

Umut, Don, Olcan gibi isimlerden ikisi gidip üstüne 2m verilmişse bence iyidir. Tabi keşke bir forvet daha alınsa

Sneijder'i yok düsünün:

_________________Muslera_________________
_Linnes___Hakan___________Chedjou__Carole_
_____________Lucas______________________
___________________Selcuk________________
____Bruma____________________Sinan _____
_________Eren_____________Ramos________

Sampiyon oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt