Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'i yok düsünün:

_________________Muslera_________________
_Linnes___Hakan___________Chedjou__Carole_
_____________Lucas______________________
___________________Selcuk________________
____Bruma____________________Sinan _____
_________Eren_____________Ramos________

Sampiyon oluruz

Forvet ve sağ bek vasat . Hadi kanatlar iyi diyelim ama o sağ bekle iş zor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bi forvet daha gelmeli. Dunya yildizi ( :asd: ) olmasa bile genc potansiyelli olabilir.

Muslera

Linnes-Chedjou-Serdar-Carole

Lucas L.

Selçuk Sneijder

Podolski-Eren-Bruma

Hadi bakalım.​

4 + umut gibi sacma teklif yaptik bence

maasi da 2 milyon un üstünde olacakmis gibi

Hayırlı olsun. Sevindim. Umarım sakatlıklardan uzak kalır. Golcüden ziyade çok iyi istasyon takım santrforu kazandık.

Yemin ediyorum artık ana avrat sövecem şu dursun denen yaratığa ulan dünyada Türk futbolcu dışında topçu yok mu yav nedir bu sürekli ligden yerli oyuncu almak şerefsizin evlatları bela mısınız olum siz bu takımın başına nerden geldiyseniz cehennem olun gidin artık şerefsiz komisyoncular cebinize giren paralar inşallah sizden misliyle çocuklarınızdan çıkar haysiyetsizler topluluğu sizi anadolu takımlarını zengin ettiniz lan serdar kim eren kim emrah kim kim bunlar arkadaş galatasaray seviyesine nasıl yakıştırıyorsunuz bunları o kadar yerli seviyordunuz madem devre arası 2m kıyıp Emre Mor u alsaydınız yooook adam aman iyi filan oynar galatasaray'a yaramasın gidin çöp oğlu çöplere 4.5 M + 3 oyuncu verin siz haysiyetsiz karaktersizler...

28 yasinda iyi bir forvet aldik yehuu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Lucas leiva hayırlı olsun camiamıza. İnşallah önlibero eksikliğini doldura bilir

Burak tipik bir santrafor degildi,Umut hakkinda konusmak bile istemiyorum,yillar sonra ilk defa santraforumuz olacak,görün bak takimin oyunu nasil degisecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt