Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar 4-6 m euro gibi bir rakam olacağını sanmıyorum nedenlerine gelirsek; Yönetim öyle bir topa giremez FFP var diyerek serdar transferinde yeteri kadar tepki aldı aynı hatayı bir daha tekrarlayamaz ayrıca daha 2 oyuncu transferi daha yapmak zorundalar bir başka sebepte rıza çalımbay'ın umuttan çok ısrarla donk'un geri dönmesini istiyordu doğal olarak ereni verecekler umutu alacaklar böylelikle ekstra bir ön libero oyuncusu olacak ve kasımpaşa ufak bir miktar 2-2.5 m euro civarı bir para transfere kalacaktır onlarda eksik bölgelerini tamamlamaya çalışıyorlar. Benim tahminim bu yönde normalde olması gereken de bu şekilde olmalıdır :oley:

Bize 30-40 gol atacak forvet değil sinan ve bruma'nın etkinliğini arttıracak sırtı dönük oynayıp sinanla brumaya pas yapsa bile yeter umarım ekstra 1 forvet transferi daha yaparız

Son düzenleme:
eren kule gibi forvet lig için yeterli olabilir lakin hayvani bir zenci şart oğlu şart

taraftarlar liverpool forumlarında güle güle demisler tesekkür etmisler birazda kloppa kızmıslar lucas leiva icin

Galatasaray orta sahaya takviye adına Tolga Ciğerci için de https://H.Berlin 'e teklif yaptı. Cevap bekliyorlar.

gökmen özdemir

gökmen yaşlanmış artık 2 gün geriden geliyor duyum konularında bizden bile beter :)

Riekerinke evlatci dediniz adam kendi vatandasini yollayip Eren'i aliyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga ciğerci de güzel alternatif olur hata leiva ciğerci tandeminde tercih ederim leiva Selçuk tandemine

Yeterince yerli oyuncu aldik... simdi de sol beke ve sag beke yabanci alma zamani

monchengladbachta oynamıyormuydu bu cigerci cok iyi hatırlamıyorum şikecilere gol atmıstı galiba

tempolu bir cocukmu koşan birimi bilen varmı ?

6d05ea8382ca72e378bcf1e0e2207d94.jpg

1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt