Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Engin SISMAN agir Sneijder düsmanidir, iyi oynadigindan beri konusuna giremiyor arkadasimiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim dediğimde o olcan,tarık bonservis toplamı neredeyse 10 milyon eder ve bu adamlardan emin değildik..ama gecen sene bu adamın ölüsü bile salladı bu ligi. Garanti yani vereceği katkıOlcan ida tarik ida öyle aldık bu sene dedik hala göndermeye çalışıyoruz.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
224 macta bir gol bana garip geldi ama. Sonucta bu adam melo ile ayni bolgede oynuyor. Melonun her sene en az 5 golu vardi bizde yanlis hatirlamiyorsam. 224 macta beni koysan bende en azindan bir gol atardim diye dusunuyorum. Lucas cok takip ettigim bir oyuncu degil ama hucum katkisi acisindan kafamda bir soru isareti belirdi isin acikcasi.
Sozlesmeleri bitene kadar olur en fazla, yani Umut icin 1 yil, Donk icin de 2 yil daha malesef.benim aklım basmadı diyelimki ereni aldık karsılıgında 2tanede çöp verdik onların yarı maaslarını onlar geberene kadar bizmi karsılayacaz??
Adamı dmc olarak kullandık..selçuk veya wesleyin alternatifi olarak kullansak ben stilini beğeniyordumAlman basini ve Mainz'li taraftarlar yalniz Jose'yi cok akilli ve klasik bir ispanyol olarak görüyorlarmis, ayrica 2 assist yapmis kendisi.
Ocaktan önce istifa eder oran 1.20SON DAKİKA! MHK’nin yeni başkanı Yusuf Namoğlu oldu.
Ya umuta youtube videosu bile yapılmaz hajrovic kadar bile görüntü yok.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
melih peker troll kap açıkladığı için ban yemiştamamda kardeşim adam altına belirtmişti troll açıklama diye saflar okumadan etmeden ezbere direk sövmeye girdiler bu zihniyet daha çok tongaya düşer böyle.
O notu sonradan ekledi yalnız. Başta ben de acaba dedim.
biri rikerik'e cavanda'yı hatırlatsın. denayer'de geldimi defans fiber teknolojisine gecer.
.........................muslera.......
....cavanda....denayer....s.aziz....carole....
.......................lucas.............
muazzam bir savunma hattı olur.