Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Engin SISMAN agir Sneijder düsmanidir, iyi oynadigindan beri konusuna giremiyor arkadasimiz.

melih peker troll kap açıkladığı için ban yemiş :D tamamda kardeşim adam altına belirtmişti troll açıklama diye saflar okumadan etmeden ezbere direk sövmeye girdiler bu zihniyet daha çok tongaya düşer böyle.

Olcan ida tarik ida öyle aldık bu sene dedik hala göndermeye çalışıyoruz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim dediğimde o olcan,tarık bonservis toplamı neredeyse 10 milyon eder ve bu adamlardan emin değildik..ama gecen sene bu adamın ölüsü bile salladı bu ligi. Garanti yani vereceği katkı

Umut >>>>> 1.8 m euro x 1 sene = 1.8 m euro
Donk>>>>>1.5 m euro x 3 sene = 4.5 m euro
Tarık>>>>>1.2 m euro x 3 sene = 3.6 m euro
Olcan>>>>1.6 m euro x 2 sene = 3.2 m euro
Salih>>>>400 bin euro x 2sene = 800 bin euro
----------------------------------------------------------
TOTAL: 13.9 M EURO(Bu adamların %40-%50 maaşlarını ödesek bile başka takıma gönderip 7 m euro bir bütçe çıkar hatta takasta kullanılarak takıma katkı verecek 2 adam bile alanabilir(2 ADAM + 7 M EURO KARA GEÇERİZ)

Son düzenleme:
224 macta bir gol bana garip geldi ama. Sonucta bu adam melo ile ayni bolgede oynuyor. Melonun her sene en az 5 golu vardi bizde yanlis hatirlamiyorsam. 224 macta beni koysan bende en azindan bir gol atardim diye dusunuyorum. Lucas cok takip ettigim bir oyuncu degil ama hucum katkisi acisindan kafamda bir soru isareti belirdi isin acikcasi.

Bu adam hic ileri cikmiyor ki zaten, o yüzden gol atmamasi cok normal yani.

Alman basini ve Mainz'li taraftarlar yalniz Jose'yi cok akilli ve klasik bir ispanyol olarak görüyorlarmis, ayrica 2 assist yapmis kendisi.

benim aklım basmadı diyelimki ereni aldık karsılıgında 2tanede çöp verdik onların yarı maaslarını onlar geberene kadar bizmi karsılayacaz??

SON DAKİKA! MHK’nin yeni başkanı Yusuf Namoğlu oldu.

Rolan da yalanlamış, Ada'mın dibi adlı saçma siteyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

melih peker troll kap açıkladığı için ban yemiş :D tamamda kardeşim adam altına belirtmişti troll açıklama diye saflar okumadan etmeden ezbere direk sövmeye girdiler bu zihniyet daha çok tongaya düşer böyle.

O notu sonradan ekledi yalnız. Başta ben de acaba dedim.

.........................muslera.......

....cavanda....denayer....s.aziz....carole....

.......................lucas.............

muazzam bir savunma hattı olur.

gerçekten çok iyi olur renktaş çünki biz sürekli ilerde olduğumuz için carole cavanda denayer tarzı hızlı defans oyuncularına ihtiyacımız var msl Barça'da mescherano nun oynamasının sebebi oydu tabi hava toplarını riekerng'in halletmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt