Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga Galatasaray isen kabuk değiştirmeyi camianın iç dinamiklerini çok iyi bilen adamlarla yaparsın tıpkı 2011'de Terim ile yaptığımız gibi..
Resmen 11 değişti..
Ve sonuç 2 yıl üst üste şampiyonluk çeyrek finaller şampiyonlar liginde vs vs..
Yani Tudor gibi acemiyle kabuk değiştiremezsin baksana herif adını bilmediğimiz takımla 2-0 kaybettikten sonra bile yok kompakt oynadık vs vs laflara giriyor herif farkedememiş..
Hala anlayamamış bence nerede olduğunun..

Feghouli bir kere tam bir büyük takım oyuncusu bana göre izlediğim kadarıyla set oyununa çok müsait tekniği son derece üst seviye özellikle kendi kanatlarımızla kıyaslarsak şuanda alınabilecek en elit oyunculardan biri,Türkiye liginde fazlasıyla fark yaratabilecek bir yetenek..
Şut özelliği keza üst seviye yani şu takıma bakıp Feghouli'yi veto etmek anlamsız geliyor..
Onun bahsettiği Fellaini

...
428108cdb359bb75dc0db8ea273e6a30.jpg

Abi bunu niye koydun ya, Marianodan dolayı mı, sesli gülüyorum şu an.

Son düzenleme:
Normal şartlarda Uefa 3.ön eleme turunda adını söyleyemediğimiz rakibe 2-0 yenilen hocanın utancından basın toplantısı yapmaması gerekir..

eger ben arfa feghouli arasinda kalinirsa feghouliyi tercih ederim,takim zaten disiplinsiz feghouli gibi bir takim oyuncusu daha iyi olur,tabii ikisini de alabilirlerse kimse ses cikarmaz

Elenirsek Tudor zaten o gece yollanır da bence elersek de gönderilmeli. Konuştuklarıyla yaptıkları arasında hiçbir alaka yok. Güvenimi kaybetti maalesef.

"çıksın yalanlasın yönetim"

klasik ertem sener lafi

Tudor'un gitmesini istesemde takımımızın 3.ön elemeden Uefa'ya veda etme ihtimali uykularımı kaçırıyor ya..
Çok üzülüyorum..

2222227e8c8465eef253b46e7142bdf6.jpg

Ultraslan efsane aciklama yapmış yav alla alla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt