Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis-eren degisikligi futbol katili olmaktir
Eren-sinan yaparsın gomis-eren yan yana oynar anlayabilirim, şişirme futbol oynarsin uzun top vs is yapar 1 2 gol bulursun ama arkadasim gomis eren degisiklogi ne
Cikar sinani yasini sen nasil tdsin ya. Çıkar sinan yasinden birini korayi al 3le ortayi ... sonra al ereni mi aliyorsun kimi aliyorsan...

Ya beyler tudor gerçekten kondisyon olsun otorite olsun iyi ama taktik bilgisi rikeden daha kötü ya östersunds maçında 2.yarı Eren yerine emrahı sokup sinanı foevete alsaydı 1-0 alırdık maçı

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hangi otorite renktaş? Bana daha çok takım lay lay lom kafasına göre takılıyor gibi geldi, mücadele bile etmediler.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Şu an ayağına top gelince heyecanlandıracak oyuncumuz yok..Geçen sene o hissi tek Bruma veriyordu bana..Bire birde adam geçen bir kanat alınmalı

Galatasaray UEFA'dan elenmeseydi bu akşam bu transferi açıklamıştı. Ne salakca bi haber la bu

Dünya üzerinde lemina ile imbuladan başka topçu mu yok orta saha oynayabilecek. Bu kadar süre yetmez mi?? Artık oraya 2 adam alın başka yolu yok. Sağ açık ve sol bek de zorunlu.

kaynak sporsayfa.com mu. hiç kendimizi kandırmayalım. bu adamı getiremeyiz. normalde alabilirdik ama belhanda geldi, üstüne de takımda bir tomar eksik bölge var. ben arfa şuan sadece gaz almak için yazılan bir isim

İşin garibi kaynak yok. Twitter sayfalar asporu kaynak gösteriyor ama orda öle bi haber yok

Feghouli transferi şart arkadaş, anlamam.
Onu kim oynatacak, Belhanda mı? Şüpheliyim! Selçuk falan yazmıyorum bile.

Üstelik aha şuraya yazıyorum, Dursun bir çılgınlık yapar Tudorda diretirse, Tudorun yeni gelen oyuncular içinde ilk sorun yaşayacağı oyuncu büyük bir ihtimalle Belhanda olacaktır.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt