- 3 Haziran 2015
- 56.840
- 66.006
- 4.143
Feghouli nin istekler Cok yükselmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi otorite renktaş? Bana daha çok takım lay lay lom kafasına göre takılıyor gibi geldi, mücadele bile etmediler.Ya beyler tudor gerçekten kondisyon olsun otorite olsun iyi ama taktik bilgisi rikeden daha kötü ya östersunds maçında 2.yarı Eren yerine emrahı sokup sinanı foevete alsaydı 1-0 alırdık maçı
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Duyulsun sela rahatsiz olunacak bisey mi ?
Tudor la olmucağı kesin bu takımda hele Selçuk falan oynamaya devam ederse kadroda seneye Ilk 5i zor görürüzhangi otorite renktaş? Bana daha çok takım lay lay lom kafasına göre takılıyor gibi geldi, mücadele bile etmediler.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Olabilirim kardeşim ne var bunda
Ya o kadar önemli değil renktaş heyecanlanmıyalım takım oyunu olsun bir sistemimiz sabit bir ilk 11 olsun artık yaŞu an ayağına top gelince heyecanlandıracak oyuncumuz yok..Geçen sene o hissi tek Bruma veriyordu bana..Bire birde adam geçen bir kanat alınmalı
Galatasaray UEFA'dan elenmeseydi bu akşam bu transferi açıklamıştı. Ne salakca bi haber la bu
kaynak sporsayfa.com mu. hiç kendimizi kandırmayalım. bu adamı getiremeyiz. normalde alabilirdik ama belhanda geldi, üstüne de takımda bir tomar eksik bölge var. ben arfa şuan sadece gaz almak için yazılan bir isim
Olabilirim kardeşim ne var bunda
hangi transfermis bu ?
Onu kim oynatacak, Belhanda mı? Şüpheliyim! Selçuk falan yazmıyorum bile.Feghouli transferi şart arkadaş, anlamam.