Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sertackaynak:Lucescu, Contra, Hasan Şaş, Mondragon, ������Çok Yakında G.Saray Ruhu Geri Dönüyor!!!! ������
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lucescu gelsin ve Sneijder'i geri alsın.
Lazım böyle bir şey. Başka türlü olmayacak. Lucescu tek gelirse yine harcanır. Abdurahim de dönsün o zaman.
daha elenmedik. 2 ayaklı bir maç. tamam yenilmek büyük bir facia ama bunu telafi etme şansı var. ki şu açıdan da bakmak lazım olaya. geçen seneki kadromuz leşti. bruma ve poldi gitmek istedi. sneijder ile ters düşmese dahi o maçta oynamayacakti büyük ihtimal sneijder çünkü takımla kamp geçirmedi. Milli takımdan dolayı izinliydi. yani o maça çıkan kadro geçen seneki kadrodan da leş bir kadroydu. üstüne de ligin 14. haftasını oynayan en formda dönemindeki takımla oynadık. tabi bunlar o rezil futbolun bahanesi olamaz ama suçlu varsa tek başına tudor değil. en basitinden ilk transferi kanayan yara olan orta sahaya yapmayan yönetimdir.Konustuklari ve basardiklari arasinda ucurum var. Gidip de Östersund gibi Avrupa´da ilk macina cikan takimin tarihine gecmemizi saglayacagini düsünmedik.
Savasan takim istiyorum diyip Selcuk Inan´i takimda tutmasini beklemedik. Ya da Sneijder pahali diye yollayip nerdeyse ayni parayi alan Selcuk´a laf atmamasini beklemedik.
Söylediklerinin 10´da 1´ini sahada görsem, sabredecegim. Cünkü bende böyle bir takim görmek isterim.
Ama Östersund´a yenildikten sonra ne sabir kalir ne mazeret. Böyle birsey yok. Babamin oglu degil sonucta.
Gözlerime inanamadım, 2 gün içinde herkes tekrar transfer taraftarı haline gelmiş haberlere itibar etmeye falan başlamış.
Yazık, koyun gibi güdüyor Galatasaray taraftarını çapsız diye begenmedigimiz adam. Yazık
zaten burda gitmeden önce kontrat koparmak istiyor deyio, para almadan gidince ortadan kaybolup başka konulara uğrayanlar da onu bekliyorlar. Bakın bizden para almadı ama Çin de yada MLS bizden fazlasını aldı diyebilmek için. Böyle bir mantık ile gezen var bu forumda çünkü ben gazete haberlerini resmi açıklama olarak sunmaya çalışanı bile gördüm burda.Wesley Çine veya mls gitsin nasıl olsa seneye takımda
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Afedersin de tüküreyim öyle mantığa, adam bizden para alacak olsa ortalığı karıştırır söke söke alırdı.. İstediği kulube gider, kimse karısamazzaten burda gitmeden önce kontrat koparmak istiyor deyio, para almadan gidince ortadan kaybolup başka konulara uğrayanlar da onu bekliyorlar. Bakın bizden para almadı ama Çin de yada MLS bizden fazlasını aldı diyebilmek için. Böyle bir mantık ile gezen var bu forumda çünkü ben gazete haberlerini resmi açıklama olarak sunmaya çalışanı bile gördüm burda.
Bu Ateş üfleyerek sönmez