Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cakallar cogaldi nasil faydalanio soysuz gazeticeler yenilgimiz sonrasiZ millet birlik olcagina daha cok sovuyor her haber uzerinden. yazik be mahkum mal gs taraftari mal yonetilmeye ve mal sonuclar almaya

Gözlerime inanamadım, 2 gün içinde herkes tekrar transfer taraftarı haline gelmiş haberlere itibar etmeye falan başlamış.
Yazık, koyun gibi güdüyor Galatasaray taraftarını çapsız diye begenmedigimiz adam. Yazık

Lucescu gelsin ve Sneijder'i geri alsın.

olmaz olmaz deme hiç olmaz olmaz talhacım hayat neler gösterir belli olmaz talhacım

images
luce_1.jpg

turu geçsekte tudor yolcu bence çok belli.her an arıza çıkaracak bi tip oldugundan...

Güvenç Kurtar: Selçuğun yanına 1.85 falan bir orta saha lazım.

Uğur Karakullukçu: Yanına değil yerine lazım. :D

Jetro Willems(7 Mio € Bonservis)
William Vainqueur(3 Mio € Bonservis)
Mario Lemina(1.5 Mio € Kira+12.5 Mio Opsiyon)
Sofian Feghouli(5 Mio € Bonservis)
Şöyle 4 nokta atışı yapabilsek cidden kadro bir rayına girecek,Sinan Minan satılmasa bile şu tip bir kadroda ondan bile verim alabiliriz belki,Birde ortalama bir yedek kaleci gelir bana göre yeterli bir kadro oluşur.

Österi elersek Tudor ile devam ederiz -> sezonu cöpe atmis oluruz

Östere elenirsek Tudor ile yollar ayrilir -> belki Luce gelir

Konustuklari ve basardiklari arasinda ucurum var. Gidip de Östersund gibi Avrupa´da ilk macina cikan takimin tarihine gecmemizi saglayacagini düsünmedik.

Savasan takim istiyorum diyip Selcuk Inan´i takimda tutmasini beklemedik. Ya da Sneijder pahali diye yollayip nerdeyse ayni parayi alan Selcuk´a laf atmamasini beklemedik.

Söylediklerinin 10´da 1´ini sahada görsem, sabredecegim. Cünkü bende böyle bir takim görmek isterim.

Ama Östersund´a yenildikten sonra ne sabir kalir ne mazeret. Böyle birsey yok. Babamin oglu degil sonucta.
daha elenmedik. 2 ayaklı bir maç. tamam yenilmek büyük bir facia ama bunu telafi etme şansı var. ki şu açıdan da bakmak lazım olaya. geçen seneki kadromuz leşti. bruma ve poldi gitmek istedi. sneijder ile ters düşmese dahi o maçta oynamayacakti büyük ihtimal sneijder çünkü takımla kamp geçirmedi. Milli takımdan dolayı izinliydi. yani o maça çıkan kadro geçen seneki kadrodan da leş bir kadroydu. üstüne de ligin 14. haftasını oynayan en formda dönemindeki takımla oynadık. tabi bunlar o rezil futbolun bahanesi olamaz ama suçlu varsa tek başına tudor değil. en basitinden ilk transferi kanayan yara olan orta sahaya yapmayan yönetimdir.

söylediklerini bence tek tek uyguluyor. olaya sadece selçuk ve sneijder üzerinden bakarsanız kısmen haklısınız ama bu takım 2 oyuncudan oluşmuyor. Yıllardır gönderilmeyen sabri'yi yolladı ki hamza tarzi biri olsa uzatilirdi sözleşmesini. semih-chedjou'yu yolladı. carole ve linnes yetersiz olduğundan yerine adam istiyor. de jong-cavanda-balta gibi yetersiz ve disiplinsiz adamları kadro dışı bıraktı.

bu yaptıkları forumca hepimizin isteyeceği şeylerdi. forumdan birini geçir takımın başına ilk yapacakları bunlar olurdu. hiç istemesem de Selçuk'u savunmak gibi olacak ama öncelikle tudor geldiğinden beri selçuk hakkında disiplinsizligine dair herhangi bir haber okumadık, duymadık. demek ki takım içinde uyumsuzluk yaratmıyor. yani sneijder-de jong-bruma hakkında çıkan haberler yok. sneijder'in yollanmasinin ana sebebi de bence maaşı değil yapılan bu disiplinsizliklerdi. tudor, riekerink ile beraber oluşan hollanda çetesini dağıtıp ağır idmanlar yaptırınca birilerinin hoşuna gitmedi.

hadi diyelim sadece para mevzusuna takıldı ondan yolluyor ki bununla bence hiç bir alakası yok. maddi anlamda sıkışık olan kulüp 3er 4er yeni sözleşme yapmaz. sneijder öyle ya da böyle piyasası olan adam. Çine, amerikaya gider bizde aldığına yakın parayı alıp oynayabilir. sneijder duzgun karakterli bir adamdi tartışmalı ayrılmadık gelecek seneki maaşından feragat etti. ama etmemiş olsa vereceğimiz para 4.5milyondu. Selçuk konusuna gelirsek de ben yolluyorum desen 1 tane alıcı çıkmaz. hiç bir yerden bizden alacağı parayı alamaz. bu sebeple de gitmeye sıcak bakmaz. olcan örneğinde olduğu gibi gelecek 2 seneki ücreti olan 6 milyonu alıp gider ki ne 4.5, ne de 6 bizim gibi bir kulübün fesih bedeli olarak odeyebilecegi ücretler değil.

performans olarak bakarsak da her ne kadar selçuk'u sevmesem de eldeki orta sahalar içerisinde belhanda'dan sonra en iyisi. ben tolga'ya hiç bir şekilde güvenmem ve takimimda oynatmam. en basit örneğini geçen maç gördük. rakip oyuncu 6'ya 1 gidiyor. 2 metre daha sürse zaten topu kaptiracak. gitti faul yaptı, üstüne itiraz sarı yedi. mental olarak sıkıntılı bir arkadaş. Yönetim gidip lemina, imbula, vainquer 3'lusunden 2'sini alsa dahi yedekte beklemesi gereken bence tolga değil selçuk'tur

Son düzenleme:
Gözlerime inanamadım, 2 gün içinde herkes tekrar transfer taraftarı haline gelmiş haberlere itibar etmeye falan başlamış.
Yazık, koyun gibi güdüyor Galatasaray taraftarını çapsız diye begenmedigimiz adam. Yazık

Bu iş böyledir. Kulağa güzel gelen bir iki haber ve maçlardan alınacak iki iyi skor kötü şeyleri unutturur ya da en azından köreltir kötü duyguları.

Doğru bir olay değildir elbette ama mekanizma böyle çalışır. İnsan doğası böyle, yapacak bir şey yok.

Wesley Çine veya mls gitsin nasıl olsa seneye takımda

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zaten burda gitmeden önce kontrat koparmak istiyor deyio, para almadan gidince ortadan kaybolup başka konulara uğrayanlar da onu bekliyorlar. Bakın bizden para almadı ama Çin de yada MLS bizden fazlasını aldı diyebilmek için. Böyle bir mantık ile gezen var bu forumda çünkü ben gazete haberlerini resmi açıklama olarak sunmaya çalışanı bile gördüm burda.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

zaten burda gitmeden önce kontrat koparmak istiyor deyio, para almadan gidince ortadan kaybolup başka konulara uğrayanlar da onu bekliyorlar. Bakın bizden para almadı ama Çin de yada MLS bizden fazlasını aldı diyebilmek için. Böyle bir mantık ile gezen var bu forumda çünkü ben gazete haberlerini resmi açıklama olarak sunmaya çalışanı bile gördüm burda.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Afedersin de tüküreyim öyle mantığa, adam bizden para alacak olsa ortalığı karıştırır söke söke alırdı.. İstediği kulube gider, kimse karısamaz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt