Ben bizim taraftarda olan isim hayranlığını anlayamıyorum. O kadar isim istiyorsanız, alın size taze isim, Sneijder. Yeni gönderildi köylü Tudor yüzünden.
Nasri plansız programsız transfer olur. Nasriyi nasıl kullanacan? Nasrinin form durumu nedir bilen varmı? Sen 10 milyon Belhandaya vermişin, bir diğer 10 numara Nasri veya Ben Arfa ne alaka? Bir takımın kanatları çalışmazsa başarılı olamaz kolay kolay. Bize kanatlarda basıp gidecek adamlar lazım Konoplyanka ve Feghouli gibi. Bruma kendi başına fark yarattı bu özelliğyle.
Bu dönem en önemli isim Feghouli. Alınırsa büyük iş, diğerleri saçmalık. Benzer şeyleri Fellaini için söyleyebilirim. Bu takımın orta sahadan hücüma çıkamadığını hala göremiyorsak, biz bu skorları hakediyoruz demek. Fellaini Tolganın daha iyi defans yapan hali, duran toplarda gol atan hali. Oyun içinde bir çözüm olmaz kendisi.
Feghouli ve Lemina profilinde adamlar lazım. Lemina zor, ama en azından o profilde oyuncu gerekiyor. Fellaini artı bir box to box alınırsa olur tabi, ama almayız gerçekci olmak gerekirse.
Ayrıca Ben Arfa kanat olmaz, Nice performansına aldanmayın. Tabi bu benim görüşlerim.