Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O ücret ne la olaki gerçekleşti diyelim İmbula sağlam kazıklanmıs olur

Diyelim ki bir şekilde aldık Selçuk sağolsun onu gördükten sonra İmbula diğer sene için yıllık 5 m € ister :D

Arif Ulu h.o diyebiliriz mi¿¿¿¿
04de6c330f210bf4046dd70c1d8904da.jpg
Diyebiliriz
H.O.

Çok bekledik bunu çok !

GSC App VIP Edition 1.0 ™

menajerden ötürü olası bi transfer biraz. ama stoke opsiyonuna çok ciddi rakam koyar.torinoya 18 demişler.bize de en az 15 derler.ha selcugu,yasini gönderirsen,sinanı ve carolı satarsan 6-7 milyon gibi bi para çıkmış olur imbula için gelecek sezon.

imbula transferinde sorun zaten kulübüydü. oyuncu koşa koşa geliyordu. yani açıkçası bir gelişme yok.

Bu arada İmbula niye bu kadar övülüyor anlamadım. Son 2 senede Porto ve Stoke City gibi top seviye olmayan takımlarda tutunamamış bir adam. İlerde önemli oyuncu olma potansiyeli var diyorsanız tamam ama kiralık alacaksak onun da bir anlamı yok

Hem Ali Naci hemde BİPSPOR(i.Seten) haberi 18:53 saatinde girdiler

İlginç :D

Yönetim ya Sneijder olayı sonrası taraftarı oyalayıp durumu sakinleştirmek istiyor, ya da cidden İmbula transferi bitmeye yaklaştı.

Yakında lig başlıyor ve büyük ihtimal AL kupasından eleneceğiz.En kötü 3 oyuncu alınmazsa lige de çok kötü başlarız ve daha eylül ayında havlu atarız.

olmayacak ama orta saha imbula-fernandinho olursa organzmmmm
Ikisini almaya kalksak 30 milyon euro bonservis vermelisin. City de ayrıca Fernandinho'yu bırakmaz. Sevdiği oyuncuların başında gelir.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

levent ümit erollla antuda fena dalga gecilyo burda ciddiye alınıyo tuhaf valla.fernandinho falan fena yalan.boş hayal kurmayın.

ama şu var marianoda olduğu gibi menajerine yetki verip bitir bu işi gibi bir anlaşma olduysa olur bu iş menajerler artık çok etkili piyasada

Hem Ali Naci hemde BİPSPOR(i.Seten) haberi 18:53 saatinde girdiler

İlginç :D

Yönetim ya Sneijder olayı sonrası taraftarı oyalayıp durumu sakinleştirmek istiyor, ya da cidden İmbula transferi bitmeye yaklaştı.

Bipspor'a da, Futbol Arena'ya da Galatasaray haberlerini yapan Ali Naci zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt