Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm senin yaşam amacın ne la sürekli böyle birilerine sataşsam da onlar bana cevap verse vs vs şu an onu yapıyormuş gibi görünebilirim de ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim onu en baştan belirteyim de hayallerinle oynamayayım.

O gelmez dedik, hala yazıyorsunuz. Neye dayanarak diyorsun var mı kaynağın, gelirse ne diyeceksin?

Bu durumda ne bekliyorsun, İmbula iyi transfer ama Sneijder :((( filan mı?

9d7b40fe2ea420714438a0473e1e5467.jpg

Birkaç gündür gelişmeleri yakından takip edemedim Semihin ardından Cenkte resmen gitti mi?

Bu arada 4 tane yabancı bek çok lüks olur sol beke biri alınacaksa Carole şutlayıp Aziz Behich yada Emre Taşdemiri takas yöntemiyle almak lazım

emre tasdemir olabilir.
imbula feg ve vain alinacaksa bunada kabul.
hatta imbula feg olsun yine iyi.

Önemli olan basindan beri Stokeu ikna etmekti zaten Imbulanin gelmek istedigini biliyoduk

2 orta saha,sol bek,2 kanat,2 forvet,stoper,Teknik direktör ve baskan lazim

Muslera
Mariano Maicon ??? Strinic
Imbula ????
Feghouli Belhanda ???
Gomis

Nevzat efendi Mariano'dan sonra 4 nokta atisi gelecek dedi.

Strinic sol bekte tek isim gibi. Imbula ile anlasilmis. Feghouliyi de bosuna yazmazlar.

Geriye 3 soru isareti kaliyor. Stoper, orta saha ve sol kanat. Bu 3 mevkiye de transfer gerekli.

1,6 ya inbula 2m tolga mı oynayacak yanında:) insanın inanası gelmiyor ama umarım hem feg hem ınbula gelirde biraz takıma benzeriz artık.

Bundan sonra 15 gün boyunca hep Galatasaray Imbula ile anlaştı haberlerini gunun her saniyesinde görebiliriz:)

lemina çok kritik 1 adam

başından beri ilk istediğim isim lemina oldu

ne ben arfa ne nasri ne herhangi biri

imbulayla beraber lemina gelmeli arkadaş

1 işi yapıyorsanız tam yapın

ayrıca fegholi gelecekse visca da gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt