Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Imbula yanına Lemina, Kono ve Feghouli de şart. Sol bek de şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm senin yaşam amacın ne la sürekli böyle birilerine sataşsam da onlar bana cevap verse vs vs şu an onu yapıyormuş gibi görünebilirim de ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim onu en baştan belirteyim de hayallerinle oynamayayım.
O gelmez dedik, hala yazıyorsunuz. Neye dayanarak diyorsun var mı kaynağın, gelirse ne diyeceksin?
Bu durumda ne bekliyorsun, İmbula iyi transfer ama Sneijder(( filan mı?
Birkaç gündür gelişmeleri yakından takip edemedim Semihin ardından Cenkte resmen gitti mi?
Bu arada 4 tane yabancı bek çok lüks olur sol beke biri alınacaksa Carole şutlayıp Aziz Behich yada Emre Taşdemiri takas yöntemiyle almak lazım
Rüya görme Ömer ya ! Gelmez bunların hepsi bir arada,özellikle Lemina ve Kono'yu unutalım.Imbula yanına Lemina, Kono ve Feghouli de şart. Sol bek de şart.
Imbula Feghouli gibi servis ediliyor. Bizim taraftar niye böyle naif oldu geçmiş seneler ya? Yanılmıyorsam son günler Emre Saykal denilen üye bu konuda yazıp duruyordu.
tamamda menejeri istanbuldaymis yani kesin anlasma saglandi.Önemli olan basindan beri Stokeu ikna etmekti zaten Imbulanin gelmek istedigini biliyoduk
Imbula yanına Lemina, Kono ve Feghouli de şart. Sol bek de şart.
Dostum servis ediliyor, aldanma. Feghouli nerde?
Rüya görme Ömer ya ! Gelmez bunların hepsi bir arada,özellikle Lemina ve Kono'yu unutalım.
Dursun varken cacık olmayacağını biliyoruz renkdaş.