Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinamo kievden 6 yiyen bjk diyor nevzat aknslajsl

olum ostersundu yenemiyoruz daha ne konusuyon be nevzatim ah ah trnin en iyi sallayan 2 adami asporda

hersey yalan tek gercek Galatasaray...hayirli nöbetler renkdaslar...

Bir sakin olun. Kimsenin kandığı falan yok kendi kendinize tribe düştünüz. Dursun en sevilen başkan falan ilan edilmedi. Şurada ki herkes göre yüzüne tükürür. Ortalığı aleve veriyorsunuz

ibrahim seten strinic işi olmaz demiş hazar büyükaya...kimi alacaz yav

Galatasaray, Imbula'nın yanı sıra Man. City'den 29 yaşındaki ön libero Fernando'yu da istiyor. Futbolcuyla büyük ölçüde anlaşıldı [Milliyet]

Perşembe günü Östersunds'a elendikten sonra, Dursun'u bu transferler de kurtarmayacak.

Adamın arkasında siyaset var ne Ne Fikret'e ne dursuna kimse dokunamaz. Biz de kendimize acı çektirdiğimizde kalırız. Nasıl siyasettir ya elinin değmediği yer yok. Ama bunların sorumlusu biziz. Siyasileri de Dursunu da seçen bizleriz

Yönetim Orta saha ve Feghouli transferini Uefa maçı sonrasına erteledi. Tur ihtimaline göre değerlendirilecek

Aslanstatistic

Bu haberler dogru olabilir ama bence dursun zaman kazanmak istiyor,macta tribün tepkisi istemiyor,elersek yine iyi bir hava eser,elenirsek tudoru kovup zaman kazanir,ama kurtulusu yok,sezon baslayana kadar ortasaha,solbek,iki kanat oyuncusu arti santrafor almaya mecbur

Fernando'yu Porto zamaninda Man Utd macinda izlemistim ilk defa. Hayatimda bir macta bu kadar iyi bir DOS performansi gormemistim.

48 saat icinde hem Imbula hem de Feghouli transferi gerceklesebilir dedi nevzat, stoke ve feghouli'den cevap bekleniyor, feghouli hakkinda aynisi da dun beinsports demisti

büyük ölcüde anlasmadigimiz topcu kalmadi galiba

WQq47Q.png

Melo'nun yorumu

Meloooooooooooooo

48 saat icinde hem Imbula hem de Feghouli transferi gerceklesebilir dedi nevzat, stoke ve feghouli'den cevap bekleniyor, feghouli hakkinda aynisi da dun beinsports demisti
Nevzat bir bok bilmiyor bence. Duyumlarına güvenebileceğimiz birtek Ali Naci var o da yönetimin pavalı köpeği olduğu için, ilk ona düşüyor haberler.

Beinsports'dan onay gelmedikce inanmayacagim bu transferler iddialarina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt