Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Perşembe günü Östersunds'a elendikten sonra, Dursun'u bu transferler de kurtarmayacak.
he yav.donk neyimize yetmiyoYönetim Orta saha ve Feghouli transferini Uefa maçı sonrasına erteledi. Tur ihtimaline göre değerlendirilecek
Aslanstatistic
BeğendiremezsinFernando'yu Porto zamaninda Man Utd macinda izlemistim ilk defa. Hayatimda bir macta bu kadar iyi bir DOS performansi gormemistim.
Nevzat bir bok bilmiyor bence. Duyumlarına güvenebileceğimiz birtek Ali Naci var o da yönetimin pavalı köpeği olduğu için, ilk ona düşüyor haberler.48 saat icinde hem Imbula hem de Feghouli transferi gerceklesebilir dedi nevzat, stoke ve feghouli'den cevap bekleniyor, feghouli hakkinda aynisi da dun beinsports demisti
Nevzat bir bok bilmiyor bence. Duyumlarına güvenebileceğimiz birtek Ali Naci var o da yönetimin pavalı köpeği olduğu için, ilk ona düşüyor haberler.
Yönetim Orta saha ve Feghouli transferini Uefa maçı sonrasına erteledi. Tur ihtimaline göre değerlendirilecek
Aslanstatistic