Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marouane Fellainiilgi alanımızda değildir.Quakerboy | 17 Temmuz 2017 09:29

Temmuz17
İvan Strinicigor tudor'un geleceğinin belirsiz olması nedeniyle transferinde beklemeye geçilmiş. perşembe'den sonra netleşir durumu.Quakerboy | 17 Temmuz 2017 09:28

Temmuz17
Samir Nasrimasadaki maliyeti karşılayabileceğimizin çok üzerinde. olacağını hiç tahmin etmiyorum.Quakerboy | 17 Temmuz 2017 09:27

Temmuz17
Giannelli İmbulatransferi ile ilgili olarak ekstra bir pozitif bir gelişme yok. oyuncuda zaten sorun yoktu. hafta sonunda menajeri ile talep ettiği ücret üzerinden anlaşma sağlandı. stoke city'nin ikna olduğuna dair bir haber şimdilik kaydıyla yok. ben hala düşük ihtimal olarak görüyorum. umarım yanılırım.Quakerboy | 17 Temmuz 2017 09:26

Temmuz17
Mariano Ferreira Filhofaks işi gecikmezse :) bugün kap açıklaması ile galatasaray kadrosuna dahil edilecektir.Quakerboy | 17 Temmuz 2017 09:23

Sofiane Feghouligelen bilgiler transferi için önemli mesafe kat edildiği yönünde. ancak transferi gerçekleşirse gelecek kap açıklaması pek çok kişinin tepkisini çekebilir.Quakerboy | 17 Temmuz 2017 09:33

Temmuz17
Fernando Francisco Regesuzun süredir uğraşılan futbolculardan bir tanesi. (bkz: #2187419)

adının bu noktada haberleşmesi iyi olmadı. kulübüne teklifimiz 5 milyon euro artı 1 milyon euro şampiyonlar ligi katılım bonusu şeklinde. biraz bulutlu gözüküyor durum. netleşince yazarız elbet.Quakerboy | 17 Temmuz 2017 09:32

Isla haberi doğruysa iyi transfer olmuş. Onlar da sağ kanadı sağlama aldılar. Şu an kadro kalitesi en geride biz kaldık. İlk 11 için dahi 5 transfer ihtiyacı var.

Sinan gitmezse kanada gerek yok diye düşünmemek lazım. Bruma ve Sneijder'in hücum üretkenliğini ancak Belhanda, Kono ve Feghouli bir arada olursa aramayız. Sinan santraforun alternatifi olarak devam etsin.

Isla haberi doğruysa iyi transfer olmuş. Onlar da sağ kanadı sağlama aldılar. Şu an kadro kalitesi en geride biz kaldık. İlk 11 için dahi 5 transfer ihtiyacı var.

Sinan gitmezse kanada gerek yok diye düşünmemek lazım. Bruma ve Sneijder'in hücum üretkenliğini ancak Belhanda, Kono ve Feghouli bir arada olursa aramayız. Sinan santraforun alternatifi olarak devam etsin.
Isla kime gitti ki?

Dirar sağ açık oynar o zaman. Bence iyi değil. Yürümez o sağ taraf.

Alnitak Alnilam Mintaka

Dirar sağ açık oynar o zaman. Bence iyi değil. Yürümez o sağ taraf.

Alnitak Alnilam Mintaka

Biraz defansif ama oturaklı olmuş bence. Lens de gelirse Ekici geride oynar Topal ile Valbuena forvet arkası serbest. Fena değil derim. Savunma açısından da Isla Kjaer Skrtel Hasan Ali de sıkı bir dörtlü olur sanki.

çoğu insana göre sallıyor gibi gelse de ben genel olarak sallamadığını düşünüyorum.
bir an sallamadigini varsayarsak, KAP aciklamasi bölümü ilginc olmus.
Sirf o bölüm yüzünden sallamayabilir diye düsünüyorum ve diyelim ki dogru, daha saglam bir cisim yaklasiyor gibi görünüyor.

Quakerboy yine haberleri toplamis konuşuyor
Hani bir daha yazmayacaktı
Işi gücü tiri vırı

Feghouli ile p.tesi takımı ile anlaşıyoruz salı kendisi ile anlaşıyoruz çarşamba ufak bi aksaklık çıkıyo perşembe tekrar futbolcuya anlaşıyoruz cuma takımı ile tekrar anlaşıyoruz cumartesi ufak bi sorun pazar oyuncuyu gene ikna ediyoruz hiç aynı gün hem oyuncu ve takımıyla anlasıp adamı getirtemedik 2 3 haftanın özeti

Lucescu bunamis dediğimde au çekiyordunuz
Işte haberleri düşmeye başlamış
Adam bildiğin aragones

Lucescu gelmesin ya off napcaz onu artık iflasını vermiş adam.. Tuchel tarzı adam lazım bize

Tudoru bende beğenmiyorum ama bu sezonu onla bitirmek daha iyi olur hoca değiştirmekten sıkılmadınız mı bu saatten sonra yeni hoca da getirilmez

Manyakça para harcamışız geçen sene, rodrigues + cavandayı alma taş gibi ortasaha al, harbi riekerink transferden anlamıyormuş

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen ciddi ciddi cavanda ve rodrigesi veya herhangi bie transferi riekerinke sorarak yaptıklarını mı sanıyorsun?

Riekerink nerden bilsin cavandayi

Geçen sene yapılan transferlerin hepsi komisyon transferiydi.

Temmuz17İvan Strinicigor tudor'un geleceğinin belirsiz olması nedeniyle transferinde beklemeye geçilmiş. perşembe'den sonra netleşir durumu.Quakerboy | 17 Temmuz 2017 09:28
şu doğruyss perşembe tudor kovuluyor demektir

Dursun Aydın Özbektransferler için elinizi çabuk tutun baskı altındayız mesajını ilgililere iletmiş.Quakerboy | 17 Temmuz 2017 09:40
Evet acele etsinler bence de ! Dursun zor durumda..

hqdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt