Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bence varya bu Östersund yenilgisi hayırlı oldu.

Eğer yenseydik, eee iyi bir takımımız var, piyasa çok pahalı, daha vaktimiz filan var diyip son günü Musa Çağıran ile anlaşırdı bu salaklar.

Wesley'in gönderilmesi ve maçı kaybetmemizin ardından yumurta göte dayandı şu an.

Eğer yenseydik, eee iyi bir takımımız var, piyasa çok pahalı, daha vaktimiz filan var diyip son günü Musa Çağıran ile anlaşırdı bu salaklar.

Wesley'in gönderilmesi ve maçı kaybetmemizin ardından yumurta göte dayandı şu an.

Peki bu transferlerin perşembe öncesi realize
olacağına inanıyor musun? Uefa'ya gidemeden bu transferler gerçekleşmeyecek bence

Spor Toto Süper Lig'e bir yıldız daha geliyor. Ligin yeni takımlarından Göztepe Newcastle'ın Fransız yıldızı Yoan Gouffran ile anlaştı. Sarı kırmızılılar yıldız isme bugün imza attırıyor. (Beinsports)
Vay vay vay

Evet bütün rezillikler çıktı ortaya
Adamın her bölgeye oyuncu istediği kadar var

Sanki hoca değiştirilince ortalık güllük gülistanlık olacak gibi bir hava var forumda.. Hele 70lik lucescunun falan gelmesi facia olur .. Gönlümden geçen ne olursa olsun tudora en azından 6 ay şans verilmesi gerektiğidir.. Adam ilk kez kendi kurduğu kadro ve kendi yaptırdığı kamp dönemiyle sezona başlayacak.. Şu noktada gelen hocanın verim sağlaması tudordan bile daha zor

Sanki hoca değiştirilince ortalık güllük gülistanlık olacak gibi bir hava var forumda.. Hele 70lik lucescunun falan gelmesi facia olur .. Gönlümden geçen ne olursa olsun tudora en azından 6 ay şans verilmesi gerektiğidir.. Adam ilk kez kendi kurduğu kadro ve kendi yaptırdığı kamp dönemiyle sezona başlayacak.. Şu noktada gelen hocanın verim sağlaması tudordan bile daha zor
1-0 yenik durumda olduğun maçta Gomisi çıkarıp Ereni oyuna alan über zekaya 15dk bile dayanılmaz. Böyle bir zihniyete 6 ay dayanırsak kanser oluruz.

"Son Dakika.. Galatasaray C. Ronaldo'yu kadrosuna katma konusunda anlaşmaya vardı!!

Galatasaraylı yöneticiler şimdi Ronaldo, Ronaldonun menajeri, Real Madrid kulübü ve Portekiz halkını ikna etmeye çalışıyor."

Böyle habercilik mi olur, böyle transfer haberi mi olur arkadaşım?

Alnitak Alnilam Mintaka

"Son Dakika.. Galatasaray C. Ronaldo'yu kadrosuna katma konusunda anlaşmaya vardı!!

Galatasaraylı yöneticiler şimdi Ronaldo, Ronaldonun menajeri, Real Madrid kulübü ve Portekiz halkını ikna etmeye çalışıyor."

Alnitak Alnilam Mintaka

YouTube

deseydin renktaş

Peki bu transferlerin perşembe öncesi realize
olacağına inanıyor musun? Uefa'ya gidemeden bu transferler gerçekleşmeyecek bence

_________Muslera_________

Serdar_Maicon_Ahmet_Linnes

____Koray__Tolga_________

_______________Belhanda

Emrah____________Garry R.

________Gomis___________

Geçen maçtaki gerizekalıları gene 11'e almaz ise ve gene bir taktik fantazi denemez ise (Sinan'ın 10 numaraya kayması gibi) eleriz bunları.

Seyirci faktörünü de var. TT Arena'nın yarısı dolsa bile o adamların o baskıyı kaldıracağını düşünmüyorum ben.

Öte yandan, rakip takım amatör ligde oynayacak kadar rezalet. Tamam bizimkilerin birçoğu da öyle, ama bu takımla kıyaslayacak kadar da değil.

Kalecileri kova resmen. Şut gelmedi bile üzerine ama duruşuyla, hareketleriyle bile gösterdi ne kadar amatör olduğunu. Poldi bu maçta olsa adam hayata küserdi.

Son düzenleme:
bu hamlesine ben de kızsam da belki gomisin antrenman kondisyon eksiği vs. var diye çıkarmıştır..
Ya hiç sanmıyorum, yani ben ilk geldiğinde başarılı olmasını çok istiyordum ama şuan hiç ümidim yok açıkçası. Sinan, yasin, carole berbat oynarken tahammül sınırlarını zorlayıp hiç birini görmemesi bütün ümitlerimi bitiriyor.

Perşembe maça gideyim bari, az daha kendime stres yapayım. Kabız olacaz ama umarım şu turu geçeriz ve her şey güzel olur.

Alnitak Alnilam Mintaka
Ronaldo TR'ye gelirse sadece Beşiktaş'a imza atar , boşa heyecan yapmayın.

Şöyle bir husus var,kağıt üstünde iyi transferler yapılsa bile Sneijder'in gönderilmesi olayının gölgesi hep takımın üstünde olacak.Bu iyi bir şey değil takım için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt