Okan Alkan
Parçalı Üye
- 25 Mart 2010
- 4.291
- 1.114
- 1.723
Yarı sahayı geçmesini beklemezsek olur bence:asd22:
Yani Terim döneminde bile çok hücum takılmiyordu reis
Bir iki defa anca iniyordu sıfıra??????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarı sahayı geçmesini beklemezsek olur bence:asd22:
O zaten imkansız da kiralama bedeli 3.5-4 isterler reis20m euro gibi küçük bir engel var
opsiyondan düşülecekse olabilir.O zaten imkansız da kiralama bedeli 3.5-4 isterler reis
Sence şey mantıklı mı 3.5'a kiralayacağız ama bir daha ki sezon bonservisini alma ihtimalimiz olmayacak?opsiyondan düşülecekse olabilir.
Değil elbette 10 küsür opsiyon konursa olabilir ama 2 senelik liralikSence şey mantıklı mı 3.5'a kiralayacağız ama bir daha ki sezon bonservisini alma ihtimalimiz olmayacak?
Ulan bence varya bu Östersund yenilgisi hayırlı oldu.
Eğer yenseydik, eee iyi bir takımımız var, piyasa çok pahalı, daha vaktimiz filan var diyip son günü Musa Çağıran ile anlaşırdı bu salaklar.
Wesley'in gönderilmesi ve maçı kaybetmemizin ardından yumurta göte dayandı şu an.
Evet bütün rezillikler çıktı ortayaUlan bence varya bu Östersund yenilgisi hayırlı oldu.
Eğer yenseydik, eee iyi bir takımımız var, piyasa çok pahalı, daha vaktimiz filan var diyip son günü Musa Çağıran ile anlaşırdı bu salaklar.
Wesley'in gönderilmesi ve maçı kaybetmemizin ardından yumurta göte dayandı şu an.
1-0 yenik durumda olduğun maçta Gomisi çıkarıp Ereni oyuna alan über zekaya 15dk bile dayanılmaz. Böyle bir zihniyete 6 ay dayanırsak kanser oluruz.Sanki hoca değiştirilince ortalık güllük gülistanlık olacak gibi bir hava var forumda.. Hele 70lik lucescunun falan gelmesi facia olur .. Gönlümden geçen ne olursa olsun tudora en azından 6 ay şans verilmesi gerektiğidir.. Adam ilk kez kendi kurduğu kadro ve kendi yaptırdığı kamp dönemiyle sezona başlayacak.. Şu noktada gelen hocanın verim sağlaması tudordan bile daha zor
1-0 yenik durumda olduğun maçta Gomisi çıkarıp Ereni oyuna alan über zekaya 15dk bile dayanılmaz. Böyle bir zihniyete 6 ay dayanırsak kanser oluruz.
"Son Dakika.. Galatasaray C. Ronaldo'yu kadrosuna katma konusunda anlaşmaya vardı!!
Galatasaraylı yöneticiler şimdi Ronaldo, Ronaldonun menajeri, Real Madrid kulübü ve Portekiz halkını ikna etmeye çalışıyor."
Böyle habercilik mi olur, böyle transfer haberi mi olur arkadaşım?
Alnitak Alnilam Mintaka
Peki bu transferlerin perşembe öncesi realize
olacağına inanıyor musun? Uefa'ya gidemeden bu transferler gerçekleşmeyecek bence
Ya hiç sanmıyorum, yani ben ilk geldiğinde başarılı olmasını çok istiyordum ama şuan hiç ümidim yok açıkçası. Sinan, yasin, carole berbat oynarken tahammül sınırlarını zorlayıp hiç birini görmemesi bütün ümitlerimi bitiriyor.bu hamlesine ben de kızsam da belki gomisin antrenman kondisyon eksiği vs. var diye çıkarmıştır..
Ronaldo TR'ye gelirse sadece Beşiktaş'a imza atar , boşa heyecan yapmayın."Son Dakika.. Galatasaray C. Ronaldo'yu kadrosuna katma konusunda anlaşmaya vardı!!
Galatasaraylı yöneticiler şimdi Ronaldo, Ronaldonun menajeri, Real Madrid kulübü ve Portekiz halkını ikna etmeye çalışıyor."
Böyle habercilik mi olur, böyle transfer haberi mi olur arkadaşım?
Alnitak Alnilam Mintaka
Ulan bence varya bu Östersund yenilgisi hayırlı oldu.