Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar size bi sorum olacak

fernando - imbula ikilis göbekte is yapar mi?

örnegin selcukun ilk senesindeki melo-selcuk ikilisi gibi olur mu? hangisi daha cok melo vari, hangisi selcuk vari (tabi selcukun xelcuk oldugu zamanlar)

ve bu ikisinin disinda hangi göbek ikili daha uyumlu olur... mesela vanqueur ve adi gecen diger oyunculardan en iyi 2liyi ögrenmek istiyorum... birbirini en iyi tamamlayan.

Son düzenleme:
Beinsports'un haberlerine göre Feghouli %90 bitmiş, İmbula'da kira ücreti biraz pahalıya gelecek.
5milyon kiralık + satın optinuna oha demem. Hem genç sayılacak yaşta hem kaliteli hemde sende gönlüyle oynamak isteyen bir futbolcu. Pamuk eller cebe beyler. O bölge günümüzde ki futbolda herşeyden önemli.

bu kadar kaynak,muhabirler bu riske niye girsinler ki ciddi ciddi işin sona geldiğini söylediler is isten geçti

Tam tersi niye girmesinler bu riske? Adamlar umut satarak para kazaniyor. Yalan haber yapiyorlar kimse niye yalan haber yapiyorsun diye hesap sormuyor kimse sorgulamiyor.

Mesela Nevzat denen serefsiz cikti Sneijder parasini birakmadan hic bir yere gitmiyor dedi. Ehh ne oldu? Yalan cikti bu haber. Adam özür diledi mi? Ben yanildim kusura bakmayin dedi mi?

Bir de utanmadan cikip Sneijder umarim bir gün hoca olarak döner diye piskinlik de sinir tanimayip hala konusup duruyor.

akıllı bir renktaş
hala transfer kovalayan nöbet tutan denyolara dursun müstehak

Kardeş bunu anlamak için akıllı olmaya gerek yok. Süreç herşeyi gösteriyor, Wesley gitti, takım kaybetti, Selçuka tepkiler yöneldi ve birden 3-4 isim servis edildi maç öncesi tribünler dolsun, tepkiler olmasın diye.
Isimlere bakarsak Imbula ismi bu yalanı gösteriyor. Adamlar 24 vermiş, 16 teklif edilmiş ama sana kiralık gönderecek. Biz yapsak taraftar ne derdi? Stoke Citynin taraftarı yok sanki.

Tam tersi niye girmesinler bu riske? Adamlar umut satarak para kazaniyor. Yalan haber yapiyorlar kimse niye yalan haber yapiyorsun diye hesap sormuyor kimse sorgulamiyor.

Mesela Nevzat denen serefsiz cikti Sneijder parasini birakmadan hic bir yere gitmiyor dedi. Ehh ne oldu? Yalan cikti bu haber. Adam özür diledi mi? Ben yanildim kusura bakmayin dedi mi?

Bir de utanmadan cikip Sneijder umarim bir gün hoca olarak döner diye piskinlik de sinir tanimayip hala konusup duruyor.
Maçtan önce bunlar bunlar gelecek diye servis etsinler üstüne birde kötü sonuç gelirse nolacak
Olan kendilerine olur
Bu taraftar feghouliyi imbulayi yedirtir o zaman bunlara
Akıllı olan taraftarda beinsports'u falan bırakır takip etmeyi, boykot eder basit

Galatasaray yönetimi zam isteyen Yasin Öztekin'i Almanya'ya gönderme kararı aldı.

defol git

üff dursuncu dolmuş bura ya
resmen dursun gidin forumda beni ve transferlerimi övün demiş
insanın takımı bırakası geliyo ama forum çok güzel

Nevzat maicon derken, ali naci acerbi demişti ~ nevzat kazandı

Şimdi nevzat fernando diyor ali naci imbula ~ bakalım bu defa kazanan kim olacak

5.jpg

Transfer istiyorum

Selman Öztürk: "Stoke City, Imbula'yı kiralık bırakmak istemiyor. Kimseyi kandırmaya, gündemi değiştirmeye gerek yok."

Hala konusuyor :D hata kaza yatmasin transfer.. iyi prim yapar burdan

o yüzden mi torino kiralık isteyince,opsiyonuna 18 milyon dedi stoke city?kiralık vermek istemeseler opsiyon gibi bir mevzu söz konusu olabilir mi acaba?bu kadar mı aptal bu selman?

bakıyorum keyifler iyi gibi.Perşembe geceside öyle olur inşallah.Yoksa koyayım imbulayada fernandodan duyulsun kusuruma bakmaZsanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt