Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.230
- 24.266
- 3.093
Dursun maça o kazaydı diyor lan orta sahayı geçemedin nasıl kaza bu? En büyük kaza senin dünyaya gelmen ulan!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akıllı bir renktaşNe hükmetse tepkiler çoğalınca maç öncesi Feghouli, Imbula ve Fernando haberleri servis edildi. Gerisini siz düşünün.
Olum amaç ne senin. Başlarım dursuna tudora, imbula ya dileniyoz diye niye muhalefet oluon. Sanane olum alınırsa alınır alınmazsa napalım. Sanki dursuna yalanıoz allahım yarabbim. Sen onu bırak dirar sağ açıkta nasıl oynayacak onu söyleNe hükmetse tepkiler çoğalınca maç öncesi Feghouli, Imbula ve Fernando haberleri servis edildi. Gerisini siz düşünün.
Olmayınca köpeği gelmek istemedi demek onlar için zor değil kibu kadar kaynak,muhabirler bu riske niye girsinler ki ciddi ciddi işin sona geldiğini söylediler is isten geçti
Fernandonun Manchester Citye 15 Mioya gittiğini biliyormuydunuz,ayrıca 4 yaş yaşlanıp kadroda düşünülmediğini hani ne olsada muhalefet olsakçılar her yerde
İmbula'yı seyrettim biraz
Manchester City farklı kulüp, para bol. Parayı basıyorlar, belirli süre kullanıp elden bedava olsa bile çıkarıyorlar. Stoke o konumda değil, olsaydı şimdiye kadar transfer bitmişti. 2 ay geçti. Birde önemli yaş farkı var.
Olum amaç ne senin. Başlarım dursuna tudora, imbula ya dileniyoz diye niye muhalefet oluon. Sanane olum alınırsa alınır alınmazsa napalım. Sanki dursuna yalanıoz allahım yarabbim. Sen onu bırak dirar sağ açıkta nasıl oynayacak onu söyle
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne hükmetse tepkiler çoğalınca maç öncesi Feghouli, Imbula ve Fernando haberleri servis edildi. Gerisini siz düşünün.
EPL'den sıradan bir oyuncu gelse bile bu ligde büyük fark yaratır.İmbula'yı seyrettim biraz
Şayet gelirse
Stsl'deki cılız çer çöp rakipleri sırtında taşıyıp topu 3.bölgeye taşıyacak izlenimi verdi
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olum amaç ne senin. Başlarım dursuna tudora, imbula ya dileniyoz diye niye muhalefet oluon. Sanane olum alınırsa alınır alınmazsa napalım. Sanki dursuna yalanıoz allahım yarabbim. Sen onu bırak dirar sağ açıkta nasıl oynayacak onu söyle
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dostum Torino verdi, italyanın en önemli kaynakları yazdı bunu. Imbula güzel transfer olur, ama hayal. Sizler kendinize göre sebep yaratarak şartlandırıyorsunuz kendinizi. Buda yönetimin işine geliyor.
Olmayınca köpeği gelmek istemedi demek onlar için zor değil ki
Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ulan neyin oyununa geliyoz ne adamlarsınız. Gelip gelip transfer bekleyene laf atıp gidiyorsunuz bir B.k biliyormuşsunuz gibi. Transferleri yapsın sonra defolsun gitsin dursun banane.Yönetimin oyunlarına gelmeyin diye uyarıyorum. Geldiniz geldiniz yalanlarına ve Östersundsa elenme konumuna geldik nerdeyse.
Sacma olmus Bu mantiga göre elendikten sonra Robben, Messi , Neymar haberlerimi servis edilecek? Bu oyuncular gerçekten ilgi alanimizdadir bunu anlamakta zorluk görmüyorum
diit diit diiiiiit"alo, ben selcuk, takimin kaptaniyim"