Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun maça o kazaydı diyor lan orta sahayı geçemedin nasıl kaza bu? En büyük kaza senin dünyaya gelmen ulan!

7.jpg

8.jpg

Ne hükmetse tepkiler çoğalınca maç öncesi Feghouli, Imbula ve Fernando haberleri servis edildi. Gerisini siz düşünün.
Olum amaç ne senin. Başlarım dursuna tudora, imbula ya dileniyoz diye niye muhalefet oluon. Sanane olum alınırsa alınır alınmazsa napalım. Sanki dursuna yalanıoz allahım yarabbim. Sen onu bırak dirar sağ açıkta nasıl oynayacak onu söyle

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernandonun Manchester Citye 15 Mioya gittiğini biliyormuydunuz,ayrıca 4 yaş yaşlanıp kadroda düşünülmediğini hani ne olsada muhalefet olsakçılar her yerde

Manchester City farklı kulüp, para bol. Parayı basıyorlar, belirli süre kullanıp elden bedava olsa bile çıkarıyorlar. Stoke o konumda değil, olsaydı şimdiye kadar transfer bitmişti. 2 ay geçti. Birde önemli yaş farkı var.

Manchester City farklı kulüp, para bol. Parayı basıyorlar, belirli süre kullanıp elden bedava olsa bile çıkarıyorlar. Stoke o konumda değil, olsaydı şimdiye kadar transfer bitmişti. 2 ay geçti. Birde önemli yaş farkı var.

Fernando için demedin mi bunu Stoke ne alaka?

Olum amaç ne senin. Başlarım dursuna tudora, imbula ya dileniyoz diye niye muhalefet oluon. Sanane olum alınırsa alınır alınmazsa napalım. Sanki dursuna yalanıoz allahım yarabbim. Sen onu bırak dirar sağ açıkta nasıl oynayacak onu söyle

Yönetimin oyunlarına gelmeyin diye uyarıyorum. Geldiniz geldiniz yalanlarına ve Östersundsa elenme konumuna geldik nerdeyse.

Ne hükmetse tepkiler çoğalınca maç öncesi Feghouli, Imbula ve Fernando haberleri servis edildi. Gerisini siz düşünün.

Sacma olmus Bu mantiga göre elendikten sonra Robben, Messi , Neymar haberlerimi servis edilecek? Bu oyuncular gerçekten ilgi alanimizdadir bunu anlamakta zorluk görmüyorum

Yönetimin oyunlarına gelmeyin diye uyarıyorum. Geldiniz geldiniz yalanlarına ve Östersundsa elenme konumuna geldik nerdeyse.

Dostum Torino verdi, italyanın en önemli kaynakları yazdı bunu. Imbula güzel transfer olur, ama hayal. Sizler kendinize göre sebep yaratarak şartlandırıyorsunuz kendinizi. Buda yönetimin işine geliyor.

Rtaş gerçekçi olalım İmbula bir anda ivmeli bir şekilde düşüşe geçti kimse trink diye o parayı vermez bir anda,yani futbolu bilen klüpler vermez.Verseydi Sevilla alırdı ortaya adam arıyorlar.

Sacma olmus Bu mantiga göre elendikten sonra Robben, Messi , Neymar haberlerimi servis edilecek? Bu oyuncular gerçekten ilgi alanimizdadir bunu anlamakta zorluk görmüyorum

Şakamı yapıyorsun kardeşim? Yok birde Messiyi yazacaklar, taraftar inanacak? Inandırıcı olmalı heralde.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt