Merhaba,bayadir yazi yazmadim,sadece yorumlari okuyorum,ama o kadar cok bilmis var ki.Yok Sneijder niye gitmis yok Igor Tudor kötüymüs yok Dursun Özbek bilmem neymis.Sneijderi biz almadan önce Interde kadro disi kaldi ama indirime gitmedi ve Parasini tikir tikir aldi,simdi Galatasaraydan niye almadan gitsin?Demek ki gidecegi Takim belli ki Para almadan gitti,ve ben suna inaniyorum Takimimizda benim dedigim olacak Modundaydi,Antrenör begenmiyordu,Riekerink i de De Jong u da aldiran o,Takima zarar veriyordu,kimse Galatasarayimizdan büyük degil.Gelelim Igor Tudor a Adam kendi Takimini kuruyor,ve aldirdigi oyuncular olsun istedigi oyuncular olsun hic biri bos isim degil bunu kabul edin.Fatih Terim bile böyle bir Liste olusturamazdi.Bu Adam oyuncudan anliyor da Futboldan mi anlamiyor,gecin onu bu Adama sans verilmeli,birakin kursun kadrosunu ondan sonra görelim Takimimiz oynuyor mu oynamiyor mu.Sunu da kabul edin senelerdir bizi kanser eden oyunculardan bizi kurtariyor,Sabri gitti,Hakan Balta gidecek,Selcuk bile kesilececek.Igor Tudor cok iyi bir kadro kurma pesinde ve cok iyi bir Takim cikaracak ortaya ben buna inaniyorum.Ben bu kadar iyi oyunculardan olusan bir Liste Ünal Aysal ve Terim dönemi bile görmedim.Gelelim UEFA Kupasi macimiza,evet ilk Macimizi Östersunds a 2:0 kaybettik,ama sunu düsünmüyorsunuz,Igor Tudor cok agir Antreman yaptiriyor ve bazi oyuncularimiz bu Adami sevmiyor(Selcuk,Sinan......)Takimimizi ve Tudoru Resmen sattilar,Tudoru göndermek icin elinden geleni yapiyorlar ve yapacaklar,Tudor ne yapsin omu cikip oynasin.Birakin Adam Takimini kursun biraz sabir edin